Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívhat valakit a menyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívhat valakit a menyasszonyom az esküvőnkre a tiltásom ellenére?

Figyelt kérdés
Az apámról van szó. Olyan dolgokat éltem át miatt gyerekként, hogy nem akarom vele tartani a kapcsolatot. Nem érdekel, hogy mindent megbánt. Van új családja, akiket nem bánt, foglalkozzon velük! A menyasszonyomnak viszont sikerült a lelkére beszélnie, ezért most ragaszkodik hozzá, hogy ott legyen az esküvőn és nem tudom lebeszélni. Mit tegyek?
2014. ápr. 8. 16:33
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
90%
Mondhatnak neked barmit, nem latod a fatol az erdot... akkor vedd el a csajt es viseld h meghivta apadat.
2014. ápr. 8. 16:52
 12/51 anonim ***** válasza:
88%
Akkor viseld el apádat az esküvőn.
2014. ápr. 8. 16:53
 13/51 piriiiiii ***** válasza:
75%

Én is kissé túlzásnak tartom azt, hogy ne vedd el. Ennyi miatt? Jó, biztosan sok rosszat tett az édesapád, és nem akarod őt látni soha többé, ezt meg kellene értenie jövendőbeli feleségednek is, de bizonyára ő csak jót akart. Nem kell senkit sem hibáztatni. Higgadt fejjel mondd meg neki, hogy hatalmas szenvedés lenne számodra, ha az édesapád ott lenne. Mondd meg neki azt is, hogyha mégis ott lesz a párod jóvoltából, nem lesz könnyű megbocsátanod ezt neki, bármennyire szereted, mert fáj. Ne veszekedéssel próbáld lebeszélni, azzal semmit sem érsz el.

Ezen túl pedig, bármit is tett az édesapád, elhagyott, másik családhoz ment, s még ki tudja, mi mindent, talán még sem lenne akkora világrengető gond, ha megjelenne ott. Talán jóra fordulnának a dolgok. Ne félj nyitott lenni.

2014. ápr. 8. 16:56
 14/51 anonim ***** válasza:
89%

Én nem mennék el az eskövőre, de komolyan. Nemcsak kibicként mondom könnyedén. Tudom, milyen az, ha az ember nem akar találkozni valakivel többé, bármilyen közel is áll hozzá biológiailag. Az esküvőm napját (de másikat sem) NEM ronthaná el a jelenlétével, mert nem lehetne ott.

Elég szomorú, hogy a párodat ennyire nem érdeklik az érzéseid. Ez komoly baj. Ha szereted, beszélned kéne vele, hogy miért akar házasságra lépni Veled, ha egyszer ennyire semmibe vesz ilyen fontos dolgokat.

2014. ápr. 8. 16:56
 15/51 A kérdező kommentje:
Apámat kicsit megegyengetni, nem jobban, ahogy ő tette anno, nem volna célra vezető? A családi békémet fenyegeti, ez szerintem elég indok pár kisebb fülesre.
2014. ápr. 8. 17:02
 16/51 anonim ***** válasza:
94%

Értelmetlen megütni....

A menyasszony oldal beszélj, hogy vagy közli apaddal: a meghívás tárgytalan, vagy az esküvő elmarad.

2014. ápr. 8. 17:09
 17/51 anonim ***** válasza:
86%

Szóval a menyasszonyoddal való konfrontáció helyett megvernéd az apád, aki a menyasszonyod kérésére megy el az esküvőtökre, mert a menyasszonyod nem tartja tiszteletben a kérésed.

Gratulálok.

Remélem az esküvőn akarod megabárolni apád arcát, hogy el legyen cseszve az egész úgy ahogy van.

2014. ápr. 8. 17:09
 18/51 A kérdező kommentje:
Ő beszélte tele a párom fejét. Nem normális az az ember.
2014. ápr. 8. 17:11
 19/51 anonim ***** válasza:
61%
Nincs valaki, akit a menyasszonyod gyűlöl? Akár mondjuk egy exed, vagy a saját exe? Vesd fel neki, hogy oké, akkor te meg meghívod az illetőt. Hátha jobban megérti a helyzetet.
2014. ápr. 8. 17:19
 20/51 anonim ***** válasza:
87%

Ebbe nem avatkozhat bele.

A menyasszonyod foglalkozzék a saját meghívottjaival.

Ami rád vonatkozik, az a te dolgod, te döntésed.

2014. ápr. 8. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!