Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom az esküvőnkre meg akarja hívni a volt sógornőjét és a családját. Nektek ez hogy esne?
a sógornője a testvére felesége. Mi ezzel a probléma? Az én szüleim is meg lesznek hívva párom öccsének az esküvőjére, és az én öcsémére is meg lesznek apósék.
Nem értem a problémát.
Lépj túl rajta, ha szeretné meghívni, mert neki fontos, természetes, hogy meghívhatja, elvégre az ő esküvője.
Hogy esne? Ha boldognak látom, mert ott vannak akiket szeret,jól esne. Sok boldogságot!
Náunk szó volt róla, hogy az exeket is meghívjuk.
Nem haagban váltunk el, hanem barátként.
Járnak hozzánk, nincs féltékenykedés, végül egészen más okokból nem lesznek jelen.
Szerintem semmi nincs benne, ha jóban maradtak. Ez olyan, mintha egy szimpla baráti családot hívna (az csak plusz, hogy az exhez közük van)
Az esküvőmön ott volt az első szerelmem a feleségével.
Mi is ott voltunk a férjemmel az ő lakodalmukon.
Előtte is közös társaságba jártunk.
Sem a fiú felesége, sem a férjem nem voltak féltékenyek, mert igaz barátsággá szelídült a mi kapcsolatunk, és mind a négyen keresztbe-kasul jó cimborák lettünk. :)
Az élet tele van ilyen szabálytalan érdekességekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!