Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjuk őket az esküvőnkre vagy felesleges mivel utálnak?
1 éve vagyunk eljegyezve, eljegyzési bulit sem tartottunk mert nem igazán lehet a családok között ilyesmit.
Viszont augusztusra tervezzük az esküvőt, polgári és református templomi viszont az én családomból.baráti körömből kb 10 fő lenne összesen, nem akarok olyat meghívni akivel semmilyen kapcsolatba vagyok!
Viszont most jön a fekete leves párom családjából lennének kb 30an ha jól számolom, van 5 testvére azokból szinte egyikkel sem vagyok jóba, de nem csak én a párom sem.
Minket sosem keresnek, zavarják hogy mi nem vagyunk szegények hanem dolgozunk normálisan, és nem úgy mint ők iskola padból már mentek gyereket gyártani, de én nem utálkozok csak ez a való igaz!
Nagy lakodalmat ebből kifolyólag nem is szeretnék, esküvőt viszont szeretnénk, csak nem tudom mi volna a jó, meghívni őket vagy sem.
Illetve ha meghívjuk akkor majd eldöntik hogy ott lesznek-e vagy nem?!
"gondolom az étterem miatt ezt jó tudni"
Persze ki nem állhatják egymást, de még etessék is meg őket?
Kérdező! Küldjetek nekik gesztusból meghívót a szertartásra, de kajálni csak azokat invitáljátok, akiket tényleg szeretnétek, hogy ott legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!