Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívhat valakit a menyasszonyom az esküvőnkre a tiltásom ellenére?
Figyelt kérdés
Az apámról van szó. Olyan dolgokat éltem át miatt gyerekként, hogy nem akarom vele tartani a kapcsolatot. Nem érdekel, hogy mindent megbánt. Van új családja, akiket nem bánt, foglalkozzon velük! A menyasszonyomnak viszont sikerült a lelkére beszélnie, ezért most ragaszkodik hozzá, hogy ott legyen az esküvőn és nem tudom lebeszélni. Mit tegyek?2014. ápr. 8. 16:33
21/51 anonim válasza:
Esetleg egy kompromisszum: apuka a szertartáson leül az utolsó sorba, a lakodalomba pedig nem hívjátok.
22/51 anonim válasza:
Ac16-osból az derült ki, hogy vagy egy brutális állat vagy, vagy pedig a kérdés kamu-kérdés.
23/51 anonim válasza:
Már megne haragudj, de egy ritka nagy papucs lehetsz. Már most az van, amit a menyasszonyod mond, ő tudja, hogy neked mi a jó... Ez a házasság után méginkább így lesz. A menyasszonyod szarik a fejedre, semmibe veszi a kérésedet, érzéseidet és Te még őt véded.
Sose fog téged tisztelni, mert egy nőnek férfire van szüksége, akire fellehet nézni. Minden jó kapcsolat a kompromisszumról szól, ez nálatok hiányzik, biztos "boldog" együtt töltött évek várnak rátok...
24/51 A kérdező kommentje:
Brutális állat? Erre nevelt, nem? Talán még büszkévé is tenném.
2014. ápr. 8. 17:34
25/51 anonim válasza:
Az jutott eszembe, amit a 28-as ír: szép bolyhos papucs vagy... viszont egy ekkora papucs, aki nem meri azt mondani a menyasszonyának, hogy "Szívem, nem. Apámat nem hívjuk meg az esküvőnkre, mert nem akarom látni." - hát az nem fogja orrba nyomni az apját se.
26/51 anonim válasza:
jaj apuci telebeszélte a nőd fejét? ugyanmár? nőd is szarik rád, apád is ott lesz, te meg majd szépen mosolyogsz!
27/51 anonim válasza:
Kérdező akkor vedd fel a menyasszonyodnak, hogy persze jöhet apu de csak akkor ha ő meg eltűri az exeket.
28/51 A kérdező kommentje:
Ezzel "sajnos" nem tudom megzsarolni.
2014. ápr. 8. 18:06
29/51 anonim válasza:
Jól írják az előzőek: a menyasszonyod nagy ívben tesz az érzéseidre, ha pár könnyes szónak bedől, nem őt ellene védeni. Ez nagyon gáz, hogy tulajdonképpen semmibe veszi a kívánságodat, úgyhogy előbb ő kellene helyretenni, különben szívsz majd eleget a házasságotok alatt, hogy ő jobban akarja tudni, mi jó neked.... Nyugi, nem fog borulni az esküvő :)
30/51 anonim válasza:
Az én apám is egy rohadt tetű, aki azt sem érdemli meg, hogy leköpjem. Ha ezt elmondanám a vőlegényemnek, és ő mégis meghívná - nem érdekel, miket mond neki, a vőlegényemnek az a dolga, hogy mellettem álljon - biztos, hogy nem mennék hozzá. Ezt nem csak úgy mondom, ebből nem engedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!