Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kis esküvő vs. Nagy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis esküvő vs. Nagy esküvő?

Figyelt kérdés

Egész kislány korom óta odavagyok a nagy esküvőkért. És igen még mindig. Imádom őket. Még nem vagyok amúgy menyasszony sem, de ha a páromra nézek, azt érzem, hogy nem kell nekem a nagy esküvő, nem kell a perpatvar, nekem csak az kell ami utána van. Esküdjünk meg két tanúval egy lenge kis ruhában, együnk utána egy jót a tanúkkal és azt a rengeteg pénzt költsük inkább egy két hetes útra.

Volt már olyan, hogy ennyire megváltozott a véleményetek? Vagy ez csak átmeneti? Mindig szép nagy ruháról, nagy buliról álmodtam, de most ha belegondolok, csak tehenek érzem a szervezést is, meg az egész hajcihőt. Nem is szeretek táncolni! És utálom ha 100-an engem néznek. De tuti a rokonok megsértődnének, főleg apám! És hát a nagyszüleim is látni szeretnének férjhez menni.

Most biztos azt mondjátok, mit agyalok ezen, ha nem is aktuális, de hát mégis agyalok rajta, mit tegyek? Ti hogy voltatok vele? Nem volt terhes a szervezés a nagy buli? Hogy minden időhöz volt kötve? Fodrász, kozmetikus, fotós, szertartás, nyitótánc, torta...stb. Lidércnyomásosan hangzik, ahogy végiggondolom. Imádom az esküvőket. Másét. De lehet, ha nem csinálnék nagy esküvőt pár év múlva nagyon bánnám. Hm. Nektek voltak ilyen 'megingásaitok' az esküvővel kapcsolatban?

#esküvő #kéttanús #nagy esküő
2014. márc. 19. 18:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálunk meg ez úgy fog kinézni, hogy én családom(anyu, anyu párja(anyu közel 30 éve elvált, de az új párjának, aki 20 éve van mellette, jó a kapcsolata apukámmal), a volt párja(aki egyben édesapám), egy ezeréves családi barát(ő a kakukktojás, de nagyon szeretjük...) + a barátnőm szülei(helyesebben az édesapja és a nevelőanyukája, mert az igazi anyukáját már én se ismerhettem, meghalt a párom gyerekkorában), + a párom tesója a feleségével és a két gyerekükkel és slussz...
2014. márc. 19. 19:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez így nagyon szimpi igazából :) Bár én a legjobb barátaimat nem hagynám ki, és a párom sem az övéit. De úgy olyan 10 fő még oké lenne, az a probléma hogy eleve mind a kettőnknek 2 tesója, van mindkettőnk szülei elváltak, nevelőapámnak is vannak szülei, meg egy fia, őket is meg kéne hívni, apámnak is van párja, tesómnak is van párja. Nem menne nekünk a szűk kör sajnos :(
2014. márc. 19. 19:47
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát figyuzz, csapjatok egy nagy lagzit aztán a befolyt pénzből meg elutaztok. Biztos jön vissza annyi , hogy el tudjatok menni, aztán meg az is lehet hogy a gazdag papa meglep egy nászúttal...főleg ha mondjátok hogy nem mentek , mert inkább esküvőztetek...;)
2014. márc. 19. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Szerintem a legtöbb kislány egy csodálatos esküvőről álmodozik, habos-babos ruha stb.

Amikor a párom megkérte a kezem, úgy volt, hogy lagzink lesz. De teltek a hónapok és érdekes módon én még egyetlen egy szalonban sem voltam ruhát nézni. Valahogy macerának éreztem. Aztán úgy alakult, hogy megbeszéltük, hogy nem engedhetünk meg magunknak egy kb 70-90 fős lagzit (páromnak nagy családja van + a rengeteg barát), azt meg semmiképpen sem szeretnénk, ha emiatt a család adósságba verné magát.

Úgyhogy eldöntöttük, hogy lesz egy polgári esküvőnk, amin ott lesz mindenki, utána pedig a szűk családdal elmegyünk vacsorázni. Majd a barátokkal valamikor csapunk egy nagy

bulit.

De ami a legviccesebb, én is úgy vagyok vele, hogy utálok középpontban lenni, nem szeretném, ha egész nap mindenki engem nézne, márpedig ez kivédhetetlen :-)

2014. márc. 19. 20:12
 15/20 A kérdező kommentje:
13-as :D Erre nem is gondoltam, de jót nevettem :D
2014. márc. 19. 20:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy lesz, hogy kéttanús esküvő, azután rögtön nászút, és amikor hazajöttünk, akkor csapunk egykerti party-t a rokonokkal, barátokkal, csak úgy kötetlenül.

Én sem tudtam dönteni a nagy lagzi meg a kéttanús esküvő között, szerintem valahol ez a középút. :)

És ha nagyon megbánnám, hogy kimaradt a nagy felhajtás, akkor majd pár év múlva tartunk egy fogadalom-megerősítést, és akkor pótoljuk a lagzit. :)

2014. márc. 20. 08:50
 17/20 A kérdező kommentje:
De jó! Ez nagyon tetszik utolsó!
2014. márc. 20. 16:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Jobbnál jobb ötleteket írtok itt tényleg :)

A kerti parti nekem is nagyon szimpatikus, az olyan kis otthonos.. ott igazán jól érzi magát az ember :)

2014. márc. 20. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát én mindig is nagy lagzira vágytam 150-200 fővel..igazi parasztlagzit :D

Aztán januárban megkérte a Párom a kezem, és úgy döntöttünk, hogy egyikőnk se szeretné egy napon az önkormányzatit és a lagzit, így idén Aug.30.-án lesz a "kicsi" esküvő, szűk családi körben, és jövőre Máj.30.-án pedig a lagzi. De a lagzival is úgy indultunk, hogy 120 fő, aztán rájöttünk, hogy anyagilag megterhelő lenne nekünk, így letornáztuk a vendégszámot 80-ra. :D

2014. márc. 25. 17:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyszer nagyon régen talán még én is nagyot akartam volna, aztán volt a házasodjunk titokban külföldön, tengerparton verzió, végül egyetértettünk abban, hogy szeretnénk, ha a hozzánk legközelebbállók ott lennének, így mi a következőt csináltuk: nagyon kicsi polgári velünk együtt 6 fővel, utána egy ebéd, minderről csak a szűk család és a barátoknak egy nagyon kicsi része tudott, majd később a templomi, ahová nyugodtan meghívtunk már mindenkit (60fő), és utána egy szűk körű, 20 fős családi ebéd. Így a polgárin teljes mrétékben egymásra tudtunk figyelni, a templomira pedig nyugodtan elhívhattunk bárkit, és még így sem lett túl nagy.
2014. márc. 26. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!