Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok kik ülnek/ültek az esküvődön a Főasztalnál?
Mi, a tanuk és azok párjaik,akik nekünk jó barátok.
Hugom esküvőjén a főasztalnál hugom+férje,és a 4 örömszülő ült.
Mi a szülőkkel fogunk ülni a főasztalnál.
Nálunk amúgy U alakú ültetési rend lesz.
Egyik oldalon Narina király az oroszlán fog ülni, másikon egy Kék Kardfogú tigris amelyik az Őrzők filmben is szerepel, utána Pókember és a Denevérember. :-)))
Persze az első esküvőmön nem így volt, de a második lesz az igazi!
Nekem még nem volt, nem is lesz, de a három idősebb testvéremnél: Két legidősebbnél a szülők, a tanúk és párjaik, nagyszülők, testvérek és párjaik
Bátyámnál más elrendezésű asztalok voltak, a főasztalnál csak a szülők, a tanúk és párjaik ültek (nagyszülők mindkét részről elhunytak addigra sajnos). Az első asztalnál pedig a pár testvérei és azok családjai ültek, másodiknál a szülők testvérei és családjai, és így tovább. A legtávolabb a barátok, szomszédok ültek. (A főasztal itt hosszú volt, csak az egyik oldalán ültek, a többi asztal pedig 10 személyes kerek)
Nálunk is 1 asztalnál ültünk mind.Középen én,mellettem a férjem.Mellettünk a szülők. Anyum mellett a testvére(tanum=keresztanyám)Férjem anyuja mellett a nevelőapuja. S mellette a keresztanyukája,párja és a 2 fia.
A keresztanyum mellett ill szembe velük a nagyszüleim,majd mellettük a férjem testvére(tanuja) s a felesége és a lánya. Ők akartak a szélén ülni,meg ott fért el a kicsinek a szék.(3 éves volt akkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!