Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nálatok kik ülnek/ültek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok kik ülnek/ültek az esküvődön a Főasztalnál?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, ez szokások szerint változó. Kik ülnek vagy ültek a saját esküvődön a főasztalnál? Csak ti, és a tanúitok, vagy szülők is, esetleg testvérek? Nálatok mi a szokás hogy oldottátok meg?!

2014. márc. 13. 11:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nálunk 12 fő fér a főasztalhoz.

Mi ketten középen

vőlegény oldalán szülők + testvér (tanú is egyben és nincs párja) + keresztszülők

menyasszony oldalán anya (apa már nem él) + koszorúslány (4 éves) + testvér (tanú) + valószínűleg a keresztszülők

2014. márc. 13. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Regen ez volt a hagyomany:

Tanu parja-tanu-feleseg-ferj-tanu-tanu parja

Aztan bejott az, hogy a szulok is ott ulnek, de a testverek, nagyszulok mar nem. A foasztal nem arra van, hogy mindenki odauljon. A foasztalhoz legkozelebbi helyeket foglaljak el a legkozelebbi rokonok.

2014. márc. 13. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Ahonnan én jövök, ott a főasztalnál csak a pár ül, szülők és a testvérek. A tanúk nem.
2014. márc. 13. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk így volt a sorrend:

Öcsém - Apum - Anyum - Én - Párom - Anyuja - Kishúga - Apuja - Öccse

E alakú ültetésünk volt, a két szélső asztal legelején ültek a tanúk a családjaikkal.

Felénk a szülőket szokás a főasztalhoz ültetni. (Baranya megye)

2014. márc. 14. 09:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Mire jó a pontozás?

ha ők ültek ott, akkor nem írhatom, hogy mások:D:D

plusz nem is ültettem volna mást hiszen a közeli családtagjaink ültek mellettünk..(nem ez volt kérdés, de a tanúk a testvéreink voltak, és a párjukat nem ültethettük tök máshova egyedül)

nálunk ez a protokoll is nem csak mi szerettük volna így

2014. márc. 14. 09:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekünk jövőre lesz az esküvőnk és a tanúink valamint a férjeik velünk ülni :) A szülők pedig a legközelebbi asztalnál, ami a főasztahoz esik. :)
2014. márc. 25. 18:42
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Mi biztosan. A tobbieket meg nem tudom, viszont nem is nagyon erdekelt.
2014. ápr. 1. 14:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a lenyeg, h mi a szokas vagy ki hogyan csinalta, mert ez csaladonkent, tajegysegenkent valtozo. Nalunk az volt a donto, hogy ki milyen szerepet jatszik az eletunkben, mennyire fontos nekunk. Igy pl az en tanum a vendegek kozott kapott helyet, de pl. a nagymamam a foasztalnal. Nem volt ebbol sertodes mert a keresztapam ( tanum) termeszetesnek vette, hogy a mamam all sokkal kozelebb hozzam, o pedig a gyermekeivel, szuleivel ulhetett egy asztalhoz. En voltam annyira onzo, hogy azt mondtam nem a szokasok erdekelnek, hanem a szivemre hallgatok. Ha valakinek valami nem tetszett azt meg ugy sem jegyezte meg illendosegbol, es ez igy van rendjen, mert az eskuvo a par Nagy Napja, a nasznep csak veluk orul.
2014. ápr. 2. 11:28
 19/19 anonim ***** válasza:
18- as vagyok, azt kihagytam, hogy nalunk a szulok termeszetesen a foasztalnal kaptak helyet, mert ok a legfontosabbak szamomra a vilagon a ferjemen kivul, es nem csak az eletemet koszonhetem nekik, hanem mindent. Csodalatos emberek, es bizonyara megertettek volna ha a tanuk ulnek velunk, de nekem a szivem facsarodott volna bele, hogy egy szokas miatt ok nem kozvetlenul mellettem vannak, a legcsodalatosabb napon.
2014. ápr. 2. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!