Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldottátok meg a főasztalnál az ültetést, ha a párod szülei már elváltak és másik párjuk van?
Mi úgy oldottuk meg, hogy a fő asztalnál csak 6an ültünk, a tanúkkal és a párjaikkal. A szülők pedig külön asztaloknál rokonokkal.
Nem volt sértődés belőle.
Elég kivételezés hogy az anyukája ott ülhet veletek, az apuka viszont külön. Lehet, hogy nem lehet rá annyira számítani, de mégis csak az apukája.. Szerintem ez nem a legjobb megoldás, amit viszont az első írt az tökéletes. :)
(De amúgy nem hinném hogy 2 felnőtt ember ne tudná magát türtőztetni a fiuk esküvőjén, még akkor is ha utálják egymást..)
Nálunk is főasztalnál 6-an ültünk,mi ketten ,2 tanú és párjaik,akik szintén jóbarátaink.
Szülők külön ültek,ki-ki a saját rokonsága mellett.Nekem szintén elváltak,új párral,egyik astalnál anyám,új párja,anyai nagyszülők,tesómék,másiknál apám,új párja,apai nagymama,arról az oldalról nagynéni+párja.
Legyen a főasztal az ifjú páré és a tanúké, kísérőikkel. Én nem csinálnék olyat, hogy az egyik szülő a főasztalnál ül, a másik meg külön, szerintem nagyon tapintatlan lenne...
Nem tudom, hogy lesz az elrendezés, de ha körasztalokkal, akkor a főasztal előtti közvetlen 4 asztalnál a menyasszony és a vőlegény legközelebbi rokonai ülnének. A vőlegény rokonait pedig aszerint osztanám ketté, hogy apai vagy anyai részről érkeztek-e, és eszerint ültetném oda az örömanyát és az örömapát külön asztalokhoz, szemben a főasztallal, hogy folyton láthassanak titeket. Így van benne logika, külön is ülnek, és valamennyire azért kiemelt helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!