Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok ilyen helyzettel, amit egy másik kérdésben olvastam?
Megdöbbenve olvasom, hogy a koszorúslány ruhát fiúkra is adják.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
Nem értem, hogy lehet a menyasszony ilyen hiú, hogy a saját hülyeségét rá erőlteti másokra? Hogy lehet ilyen ostoba?
Nem kell rögtön téves következtetéseket levonni.A másik kérdésben is rögtön mindenki csak egy dologra tudott gondolni.A kisfiúra adja a koszorúslány ruhát.
Csak megjegyzem egyszer én is vettem egy nőtől koszorúslányruhát,és én is a 6 éves fiammal mentem el.Ő próbálta fel,de elmondtam a nőnek,hogy a ruha ajándék lesz egy kislánynak aki magasságban és alkatban is pont akkora mint a fiam.Így ő volt a legjobb megoldás,hogy felpróbálja.Ha a fiamra nem lett volna jó ,nem vettem volna meg...A fiamra sem erőltettem,mert poénnak vette,és tudta,hogy meg akarjuk lepni Fannikát egy szép ruhával..
Az hagyján, hogy a menyasszony egy idióta, de hogy a kisfiú édesanyja asszisztált hozzá! (merthogy ez le van írva a válaszok egyikében)
Mert asszem 4 koszorúslányt álmodott meg az a liba menyasszony és mivel csak 3 volt, kellett egy negyedik, ő lett a kisfiú. Nem értem, miért nem lehetett szegény gyerek egy kis cuki öltönyben. Vezette volna a sok minihercegnőt, szerintem bájosak lettek volna. Így meg egy vicc az egész...
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Nekem viszont az a véleményem, hogy még 4-6 évesen nem alakul ki bennük a nemi indentitás. Inkább kicsiként vegyen fel szoknyát mint mondjuk 10 év múlva. Oviban még teljesen elfogadható.
Végig olvastam a kommenteket és azt nem értem hogy a kisfiúnak tetszik a ruha, akkor miért ne vehetné fel. Tapasztalatból mondom, hogy a fiúk irtóznak a lányos ruháktól, főleg alsóban és nem lehet rávenni őket hogy felvegyék (farsangom sem), hacsak maguktól fel nem vennék. Ha pedig magától veszi fel, akkor mi ebben a baj???
/napközis tanítónő/
"Oviban még teljesen elfogadható."
Ja, pont ott! Szerintem halálra cikiznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!