Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nincs meg az anyakönyvim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs meg az anyakönyvim most komolyan le kell bumliznom az ország másik végébe kérni újat, hogy bejelentkezhessünk?

Figyelt kérdés
Nincs meg az anyakönyvim, és olvasom itt, hogy ott kell kérni újat, ahol születtem. Most ez komoly? 2012-ben vegyek ki szabadságot és utazzak több száz kilométert ezért, a hivatalok nem tudják elintézni máshogy?
2012. ápr. 8. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

bemész bármelyik okmányirodába ésjópénzért beszerzik neked.

Vagy írsz annak ahol születtél és - jópénzért - megküldik neked.

2012. ápr. 8. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem eltudják intézni, ahol laksz most oda bemész és elmondod mi a helyzet, ők majd intézkednek, hivatalból megkérik az anyakönyvit amazok meg egy átirattal elküldik.
2012. ápr. 8. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi az a jó pénz, de 450 forintos benzinnél, vagy a 10 ezer feletti máv jegyárnál biztos olcsóbb. Köszönöm!
2012. ápr. 8. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Budakeszire vagyok bejelentve, de Budapesten élek ideiglenes címen XX. kerületben és ott tudtam kérni magamnak anyakönyvit. Ingyen és bérmentve adták.
2012. ápr. 8. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En 1500 kilometerre vagyok onnan ahol szulettem es sokba kerult mire beszereztem.
2012. ápr. 8. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én postán kértem ki és elküldték 1 hét után. Előtte kikerestem a neten az ottani anyakönyvvezető számát és felhívtam, h lehet-e postai úton ezt intézni és hogyan kell. Nagyon segítőkész volt.
2012. ápr. 8. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy rokonom ment be és intézte el,majd postázta nekem.
2012. ápr. 9. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel az anyakönyvvezetőt, és ő elmondja neked. Lehet postán,írásban is kérni, kiküldik.Olcsóbb , mint a benzin.
2012. ápr. 9. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!