Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üljünk csak ketten a főasztalnál? (bővebben lent)
Most lesz az esküvőnk. Körasztalos lesz, kivéve a főasztalt. Anyósom olyan viszketős típus, mindenképpen a főasztalnál akar ülni, a férje már nem él, tehát egyedül lenne. A párom tanúja azért nem jó, mert oda kell ültetni a családjához körasztalhoz, különben borul minden.
Részemről nincs kit odaültetnem. Szüleim nem állnak egymással szóba, tudtomra adták, h nem ülnek együtt mellém, válasszak. Arra képtelen vagyok. A nagyszüleim közül ismét választanom kéne, nem tehetem meg. A bátyámat ültethetném még magam mellé, de a barátnője nem hajlandó a főasztalhoz ülni. Máshova egyedül mégsem ültethetem külön a tesómtól.
Szóval az a felállás, hogy anyóssal 3an ülünk ott. de az hogy néz már ki? ennél még az is jobb, ha ketten ülünk. de az nem furcsa? Mit csináljak? bedilizek teljesen!!!!
Én a helyedben beszámolnék a rokonaimnak de nagyon hogy mi az hogy senki nem akar a főasztalhoz ülni? A szülők nem tudják 1 napra félretenni miattad a hisztijüket? Meg a nagyszülőkkel is gond van? Ja a tesódat is oda ültetném ha a csajnak nem tetszik ez a megtiszteltetés akkor üljön egyedül.
Már előre mindenki elakarja rontani a nagy napodat? Na ha ez lenne nálunk a helyzet akkor 4 fős esküvőt tartanék a ezt nem akarok azt nem akarok szülők és családtagok nélkül.
Nálunk verseny van hogy ki ülhessen a főasztalhoz. Mindenki oda akar ülni.
Az anyósodnak igaza van nehogy már a te b.unkó szüleid miatt ő ne ülhessen a fia mellé az egyetlen esküvőjén. Igenis üljön oda és majd jól példázza a családodnak hogy milyen önzők.
Remélem nem haragudtál meg , de így látatlanban az írásodból nagyon megvan a véleményem a családod önzőségéről, mert magukat nézik de téged nem.
na mintha az én szüleimről olvasnék. nálunk is körasztal lesz, a főasztal szintén nem, de nálunk 8 fő lesz. após, anyós, vőlegény, menya, apu, apu párja, anyu-anyu párja. hogy miért így? mert anyámékat egymás mellé ültetném, egyikük párja a végére kerülne, tehát szétültetném őket, apám viszont megsértődik, ha nem mellettem ül. Anyu lazább ebből a szempontból. viszont nekem furcsa, hogy egy idegen nőt anyám elé engedek, de jobb a békesség, így lesz megoldva és kész.
Ha te sem boldogulsz, még a koszorúslányaid valamelyikét oda tudod ültetni. jobb ötletem most nincs.
Nem neked kell itt agyalnod, hanem a szüleidnek. Egy estére el kell egymást fogadniuk.
Ha ez nekik nem megy akkor valóban válassz közülük, de ez a helyzet nem a te hibád lesz hanem az övék, tovább ne is rágodj rajta.
Nem irigyellek.
Üljetek ketten, esetleg a te legjobb barátnőd, meg a párod legjobb haverja legyen a plusz 2 fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!