Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csak márkás ruhákat vesztek az esküvőre?
Gondolok én itt a menyasszonyi ruhára, és az öltönyre, illetve a Menyecske ruhára, és a piros ingre a vőlegénynek. Cipők?
Megvesztek egy cipőt 20.000 Ft-ért, vagy szerintetek egy estére elég egy 5 ezer forintos olcsóbb cipő is. ?
Köszönöm annak a 2 embernek, aki képes volt a feltett kérdésre válaszolni.
Azt pedig egy hatalmas nagy taplóságnak tartom még mindig, hogy valakitől kérsz egy képet,aztán pedig fikázásból, szekálásból feltölti, holott felismerhető vagyok.Senki semmilyen módon nem tölthet fel képet másról, a beleegyezése nélkül!
Az kemény és őszinte válaszokat is köszönöm, és azt is aki képet volt ember módjára is írni hozzászólást, azt is elnézve, hogy nem 200.000 ft-os ruhába érzem csak jól magam!
Igazából, egy vagy két komment szól arról, hogy mit pattogok én, én kértem véleményt! Valaki írja már meg, mikor is kértem én véleményt?!
Az illető KÉRT MEG hogy küldjem el a képet, egy szóval nem kértem hogy " mondd el hogy tetszik" , vagy " mondj róla véleményt", hiszen nem igazán érdekel más véleménye. Ha nagyon nem állna jól rajtam, és nagyon ocsmány lenne, vennék másikat,és még ha ti fikázzátok is, igenis jól éreztem magam ebben az " undorító" " ciki" " ocsmány" ruhába, és ha még így is gondoljátok, miért kell támadni? Az, hogy neked is esküvőd lesz, és 100.000 ft-ot kiadsz egy ruha kölcsönzésére, az nem az én dolgom. Én sem kértem képet senkitől, ( hogy aztán közzé tegyem engedélye nélkül ) És fikázzam. Lehet hogy nektek nem tetszik, és hogy " szar". De én pl utálom a fehér ruhákat, utálom a csillogó gyöngyöket, és a nagy habos babos ruhát.Mégse fikázok mindent. Az hogy én miben érzem jól magam, és milyen ruhát választok ki, az legkevésbé tartozik egy idegenre, és ez, hogy kedvesen rámír, hogy megnézné a ruhát, és pedig tényleg úgy éreztem, egy jószándékú ember, és elküldöm neki, aztán megossza, hogy csoportosan röhögjetek, nagyon gyerekes dolog! Remélem az, aki elvesz téged, az is tudja, milyen állnod kígyó vagy. Vagy csak a 100.000 ftos ruhába mész hozzá?
Bocs,engem a párom még egy szar, kínai, vacakban is gyönyörűnek lát, nem kell több száz ezer forintos ruha.
A vitát le szeretném zárni, és nem is idegesítem ezzel magam. Az pedig, hogy a kérés nélkül véleményeztek, az mondjuk a ti hatalmas egotokra bizonyíték, hiszen senki nem kérte a véleményeteket.
A kérdés se erről szólt, és azt hittem lehet normális, felnőtt ember módjára viselkedni! Aki képes volt normálisan, a kérdésre válaszolni, annak köszönöm szépen!
Szép estét mindenkinek! :)
Kérdező! Te hogy érezted magad a ruhában? Olyannak láttad magad, amit megálmodtál? Ha igen a válasz, ne törődj semmivel és senkivel :)
Nekem is netről rendelt ruhám volt, mert sehol sem találtam még csak hozzá hasonlót sem(ez egy fekete-fehér ruha, otthon csak ráaggatnak egy fekete masnit,és ennyi...)Be kellett vetetnem nekem is, mert a legkisebb méret is lógott egy picit a derekamnál, de ezt korábban, a szalonos ruháknál is tapasztaltam már(régebben hoszteszként viseltem párszor menyasszonyi ruhát)
A cipőm átszámolva kb 6000 Ft volt, a párom öltönyét inggel kb 40000 Ft-ért vettük(az egyik nagy ruhamárka leárazást csinált esküvő előtt 2 hónappal, eredetileg 100000 lett volna kb), a menyecske ruhám már megvolt, mert az egyik barátnőm esküvőjén voltam koszorúslány, és annyira egyedi és szép ruhám volt, hogy felhasználtam még egyszer(az volt a hagyomány szerinti régi, amit viseltem)
Nagyon sok boldogságot Nektek :)
Szerintem sem gáz a ruha, de nekem a lila miatt nem tetszik.
Ezen az oldalon csak az a jó ruha, ha legalább 6 számjegyből áll a bérlése...én sem szeretnék annyi pénzt kifizetni egy olyan ruhára, ami fél napot lesz rajtam.
A kérdésre válaszolva mi még csak szervezzük, de a páromnak varratjuk az öltönyt, cipője van. Nekem is van cipőm, egyik se márkás. Ruhám még nincs, de biztos nem bérelek 100ezerért, és nem azért mert nincs rá pénzem, hanem mert mint ahogy a kérdező is írta a párom még egy gagyi kínai ruhában is elvenne. Nem mindenkinek a ruha a legfontosabb az esküvőjén.
Sok boldogságot.
A kérdésre válaszolva. Igen, nagyjából azokat vettünk. Én egy Bp. belvárosi üzletben varrattam a ruhámat. Előtte pár hónappal került ki a kirakatukba egy darab, amibe beleszerettem. Nem igazi menyasszonyi ruha volt, inkább alkalmi. Vettem hozzá egy borzasztó drága cipőt. Mivel nem fehér volt a ruhám, hozzáillő (gyöngyház vajszínű) lett a cipőm és még a sarokméretére is figyelni kellett. Mire megtaláltam a megfelelőt az árát már nem is néztem, csak megvettem, mert egyébként reménytelen volt.
A férjemnek minőségi öltönyt vettünk, hozzá cipőt, vajszínű inget, márkás nyakkendőt. Mindet hordja azóta is.
Menyecske ruhám nem volt, csak vacsoránk volt, lagzi nem. Inkább nászútra mentünk.
Láttam a képeket én is, nem fűzok hozzá megjegyzést. Csak annyit, hogy olyan ruhában menj férjhez, amit maradéktalanul el tudsz magadon fogadni, később meg ne bánd. Ha ez tetszik, akkor ebben. Olcsóbb cipő: ha tetszik, kényelmes, jó a ruhádhoz, nem üvölt róla, hogy gagyi, akkor igen, miért ne vehetnéd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!