Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre műköröm?
Soha nem volt műkörmöm, soha nem voltam túl csajos csaj. Viszont tudom, hogy a kezem, se túl szép ( elég széles ) és a körmöm se, hiszen ha meg is nő, mindig letörik.
Májusban lesz az esküvőm, 2 hónapja minden féle praktikát bevetettem, hogy erősítsem a körmöm, de már feladom. nagyon puha a körmöm, és egy idő után egyszerűen leszakad egy fölső réteg, és nagyon csúnya.
A párom sem szereti a műkörmös lányokat, de azt beszéltük, egy kicsi, szolid csinos köröm belefér.
Nagyon fura ha az embernek először van műkörme?
Mennyivel előtte csináltassam meg? én úgy 1 hétre gondoltam esküvő előtt, akkor még van időm megszokni.
Kb mennyibe kerül? ( Szegeden élek )
Köszönöm a válaszokat!
Nekem sem volt soha, én is csak az esküvőmre csináltattam.
Szerintem ha nem akarsz túl hosszút, és nem a most divatos háromszög alakút, hanem mondjuk lapát formájút (nekem is olyan volt), akkor elég 2-3 nappal előtte, gyorsan meg lehet szokni, és így legalább biztosan nem sérül meg, nem pattog le a lakk az esküvőig. :)
Azt sajnos nem tudom, hogy egyébként mennyibe kerül, nekem ismerős csinálta, és 3.000 forintot kért érte. :)
3#,
lehet, ebből is látszik, hogy sosem volt előtte műkörmöm, nem igazán értek hozzá. :)
Én franciát csináltattam, és nem tudom, mivel volt akkor festve, lehet hogy nem lakk, de valamit kent az épített zselés cuccra a műkörmös csaj. :)
Bocsánat ha hülyeséget írtam. :)
Csak akkor csináltasd meg, ha nincs/nem lesz kontaktlencséd. Hosszú körömmel nem lehet kiszedni, legalábbis nekem nem sikerült.
Nekem a saját körmöm volt hosszú (szerencsére), a kontaktlencse volt abból a szempontból újdonság, hogy régen hordtam, aztán sokáig nem, és az esküvőn megint.
A vége az lett, hogy le kellett vágnom két ujjamról a körmöt, amikor (az éjféli átöltözéskor) ki akartam venni lencsét. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha műkörmöt csináltatok (az is benne volt a pakliban, csak nem jutott rá idő, mert a szervezés mellett végig dolgoztam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!