Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre ha nem volt kivel elmenjetek, volt aki hívott magával kísérőt?
Én eleve számoltam kísérővel is az akkor egyedülálló vendégeknél, csak annyit kértem, hogy jelezzenek vissza időben, lesz-e plusz egy fő. Szerintem ez alap, hogy ha valaki egyedülálló, az is vihessen magával valakit, ne csak ücsörögjön magában, mikor mindenki más a párjával táncol. Egyedül akkor tennék kivételt, ha mondjuk kollégákat hívnék, egy nagyobb társaságot, és senki nem hozná a párját, mert akkor nincs ilyen gond.
A kérdésre: bárkit, akivel szívesen mulatnád végig az estét. Jó fej unokatesó, évfolyamtárs, gyerekkori barát, a lényeg, hogy jól teljen vele az idő. :)
Mi eleve úgy hívtunk meg mindenkit, hgy párral..
Akinek nem volt, annak jött családtagja, tehát furcsa lett volna ha egy haverját elhozza.
Akik csak barátok, és egyedülállőak, azokat eleve úgy hívtuk meg, hogy társasággal..tehát minimum párosan..
Persze, de ezt a menyasszony is mondta, hogy eleve hozzám két személyt vesz, úgyhogy ha nekem megfelel hívhatom akár egy barátomat is magam mellé, hogy na, ne menjek egyedül.
De persze, ezt még én is eldöntöm, mert lehet egyedül megyek (most nem fogok belehalni, amúgyis töb társaság is lesz ott, főképp fiatalság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!