Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre műköröm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre műköröm?

Figyelt kérdés

Soha nem volt műkörmöm, soha nem voltam túl csajos csaj. Viszont tudom, hogy a kezem, se túl szép ( elég széles ) és a körmöm se, hiszen ha meg is nő, mindig letörik.

Májusban lesz az esküvőm, 2 hónapja minden féle praktikát bevetettem, hogy erősítsem a körmöm, de már feladom. nagyon puha a körmöm, és egy idő után egyszerűen leszakad egy fölső réteg, és nagyon csúnya.

A párom sem szereti a műkörmös lányokat, de azt beszéltük, egy kicsi, szolid csinos köröm belefér.

Nagyon fura ha az embernek először van műkörme?

Mennyivel előtte csináltassam meg? én úgy 1 hétre gondoltam esküvő előtt, akkor még van időm megszokni.

Kb mennyibe kerül? ( Szegeden élek )

Köszönöm a válaszokat!

#műköröm.esküvő
2014. febr. 13. 14:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Helló! Körmös vagyok, jó lenne látni a kezedet, hogy mit lenne a legérdemesebb csinálni vele, mert már nagyon sokféle technika van, vannak olyanok is, amik nagyon természetes érzetet keltenek, olyan, mintha nem is viselnél műkörmöt. Az alap változatok a porcelán, vagy zselés épített műköröm, ezeknél a körmösök általában szeretik hosszúra hagyni a köröm végét, érthető is, mert a legtöbb lány nem azért csináltatja meg drágán a körmét, hogy ne látszódjon a változás. Én a sajátomat egészen rövidre reszelem, kontaktlencse miatt. Azt hiszem a helyedben már most felrakatnék egy szettet, hogy lásd, hogy milyen forma, hossz jó neked, mi az amit el tudsz viselni, hozzátenném én soha nem éreztem a műkörmöt, nekem olyan, mintha a sajátom lenne, de sokan idegennek érzik. Esküvő előtt egy héttel ha felrakatod, az sem rossz ötlet, de főleg, ha gyorsan nő a körmöd, lesz egy kis lenövésed ennyi idő alatt.
2014. febr. 14. 15:54
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat! Ha privátba küldök egy képet a kezemről, akkor meg tudod mondani ( szerinted ) milyen állna jól hozzá ? Hosszút nem szeretnék.

A körmöm nem nő gyorsan, bár most el kezdtem kenni azzal a "szuper jó " növesztő körömlakkal.

2014. febr. 14. 17:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Persze küldj nyugodtan, akkor leírom részletesebben, hogy én milyet tennék rá.
2014. febr. 14. 17:49
 24/24 A kérdező kommentje:
írtam egy privát üzenetet! :)
2014. febr. 14. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!