Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti csak márkás ruhákat vesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csak márkás ruhákat vesztek az esküvőre?

Figyelt kérdés

Gondolok én itt a menyasszonyi ruhára, és az öltönyre, illetve a Menyecske ruhára, és a piros ingre a vőlegénynek. Cipők?

Megvesztek egy cipőt 20.000 Ft-ért, vagy szerintetek egy estére elég egy 5 ezer forintos olcsóbb cipő is. ?

2014. febr. 22. 16:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
50%
Jesszus :O ez a rendelt ruha 2ft-ot sem ér, nemhogy 20.000-et!! Borzalmas :( még az anyaga is teljesen más, és ez nem azért van, mert nincs kivasalva...
2014. febr. 22. 17:36
 12/40 anonim ***** válasza:
78%
#8 Még ha igazad is van, akkor is elég nagy parasztság volt kitenni a privátban küldött képét...
2014. febr. 22. 17:37
 13/40 anonim ***** válasza:
68%

A ruhaválasztás részünkről most jön. Én meghatároztam maximum keretet magamban (100-ból jó lenne kijönni), ezt nem szeretném túllépni, hogy ezért "márkás" ruhát nézek-e ki magamnak, vagy sem, az majd kiderül, egyáltalán nem érdekel, nem feltétel. Csak szép legyen.

A párom öltönyét varratjuk egy szalonban, ahol kifejezetten alkalmi ruhákkal foglalkoznak. 35 ezer forint + inget és nyakkendőt kell majd vennünk.

A páromnak van elegáns cipője, így neki nem veszünk újat, eddig ha kétszer volt a lábán, akkor már sokat mondok.

Én a cipőkkel szintén úgy vagyok, mint a ruhával. Végig fogom járni a kicsit márkásabb boltoktól kezdve a kínaikig az összes üzletet és amelyik rámugrik, illetve kényelmes, azt veszem meg. Túl sokat nem akarok rászánni, mert nem igen lenne utána hova felvennem egy ilyen cipőt. Egyszer élünk és remélem egyszer megyek férjhez, ha 3 ezer forintos cipő ugrik rám erre az alkalomra akkor annyi, ha 12 ezres, akkor annyi.

Pánt nélküli melltartóm van egy fekete, ennek a fehér verzióját fogom megvenni, mert imádom, kényelmes és jól tart. 4 ezer forint volt, gondolom most sem sokkal több.

A többi költséggel is hasonlóan vagyok.

Számomra a ruhákban az a fontos, hogy ne legyen bóvli anyagból, ne legyen pl. totál műszálas a párom inge, mert nyár elején valószínű amúgy is bele fog izzadni, nem kell hogy vakarózzon és dupla annyira tócsásodjon, mint egy jobb minőségűben.

A cipő is fontos, mert nem akarok hatalmas hólyagokkal sántikálni fél éjszaka, így csak is kényelmeset vennék, hogy ezt hol találom meg az más kérdés.

2014. febr. 22. 17:39
 14/40 anonim ***** válasza:
Ezt a ruhát fel ne vedd a nagy napon! Egész életedben bánni fogod.
2014. febr. 22. 17:39
 15/40 anonim ***** válasza:
94%
15-ös vagyok. Én egy dologban kritizálnálak csak meg és ezt ne sértésnek vedd. A ruha a te döntésed, én ezt nem bírálnám, viszont alsó szoknyát próbálj másikat választani alá, mert térdnél az a nagy kiugró karika elég bénán néz ki.
2014. febr. 22. 17:44
 16/40 anonim ***** válasza:
91%

De, igazából te kérdezted a véleményem, magával a kérdéseddel. Sajnálom, ha nem tetszik, de remélem felnyitottuk a szemed.

Igen, parasztság volt a részemről, de nem tudok amellett elmenni amikor az emberek ilyen szennymunkáért pénzt is adnak. Szörnyű, egyszerűen szörnyű. Remélem meggondolod magadat.

2014. febr. 22. 17:45
 17/40 A kérdező kommentje:
a drágának, aki kitette a képet, minden leírtam a ruháról, pontosan azt is, hogy itt lett igazítva az alsó szoknya, és nem ez lesz alatta, csak éppen ezzel próbáltuk akkor..
2014. febr. 22. 17:45
 18/40 anonim ***** válasza:
20%
Ja, hogy alsószoknya nincs is alávarrva? Na az az igazi szégyen.
2014. febr. 22. 17:47
 19/40 A kérdező kommentje:
leírtam, hogy a szalonba van, mivel azt csinálják....-.-
2014. febr. 22. 17:47
 20/40 anonim ***** válasza:
88%
nem akarlak még én is "bántani"..de..ez a ruha borzalmas. azért probáljátok meg belöle kihozni a legtöbbet.
2014. febr. 22. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!