Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti csak márkás ruhákat vesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csak márkás ruhákat vesztek az esküvőre?

Figyelt kérdés

Gondolok én itt a menyasszonyi ruhára, és az öltönyre, illetve a Menyecske ruhára, és a piros ingre a vőlegénynek. Cipők?

Megvesztek egy cipőt 20.000 Ft-ért, vagy szerintetek egy estére elég egy 5 ezer forintos olcsóbb cipő is. ?

2014. febr. 22. 16:32
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Valaki átküldeni a képet priviben? Már letörölték, és kíváncsi lennék rá, ha tényleg ennyire borzalmas, ahogy leírtátok... Köszi!
2014. febr. 22. 18:18
 22/40 anonim ***** válasza:
69%
Oh... nem akarlak bántani, de amilyen anyagból a szoknya része van az botrány... nagyon ronda, csillog villog, az ikeában minöségibb függönyanyagot lehet kapni...
2014. febr. 22. 18:49
 23/40 anonim ***** válasza:
94%

Most miért kell bántani a kérdezőt? Attól hogy másnak nem ez az álomanyagú álomruha, neki még lehet az! A SZÉP relatív. Én pl. alapból nem vennék fel lilát az esküvőmre még sem fikázom a halálba a kérdezőt, amiért neki ez tetszik. Én sem mondom, hogy hibátlan anyaga van a ruhának, de ha a kérdezőnek ez tetszik, akkor miért kell bántani?? Attól, hogy nekem, vagy másnak nem szép, neki még lehet az, kár az ízlésen veszekedni és hülyeség is!

A kérdés az volt, hogy mi csak márkás cuccokat veszünk-e az esküvőre, nem az, hogy kinek tetszik a ruhája és kinek nem.

Egyébként én mondtam, hogy alsó szoknyának nem ezt venném fel, én nem láttam sehol, hogy nem ez lesz alatta, úgyhogy bocsi. A lényegen nem változtat, olyat ne válassz és ne fogadj el, ami kettévágja a ruhát!

2014. febr. 22. 18:56
 24/40 anonim ***** válasza:
Én a ruhámat egy bezáró szalonban vettem, a márkáját nem tudom, annyira emlékszem, hogy holland, nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem. A menyecskeruhám édesanyám menyecskeruhája volt egy kicsit átalakítva. A cipőm kínai volt, mert tetszett és kényelmes volt, és mert fehér cipőt nem hordok, így kidobott pénz lett volna venni drágábbat. Menyecskeruhához nem vettem külön cipőt, úgy gondoltam, hogyha kell még cipő, akkor rajtam marad a fehér (a ruhám úgyis piros alapon fehér pöttyös volt), de aztán elég hamar mezítlábas lagzivá alakult a lakodalom, így felesleges is lett volna. A párom öltönyét varrattuk (rendőrségi díszegyenruhában volt), és ő egy deichmanos cipőt vett fel hozzá, amit később szolgálatban hordhatott.
2014. febr. 22. 20:43
 25/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, elküldenéd a képet priviben? Érdekelne nagyon. Vagy akár más is küldheti a képeket.
2014. febr. 22. 21:16
 26/40 anonim ***** válasza:
Most olvasom csak a válaszokat. Ennyire nem lehet gáz a ruha, ha az eladó is megdícsérte. Én is kíváncsi lettem. Ha valaki elküldené a képet, megköszönném.
2014. febr. 22. 21:24
 27/40 anonim ***** válasza:
32%

Nem is látszik rajta a kérdező feje, és egyébként sem érdekel senkit a kiléte.

A ruha összehasonlítása volt a cél, sajnálom, ha mások elsiklanak efölött.

2014. febr. 22. 22:56
 28/40 anonim ***** válasza:
62%

Ha Te ugy latod hogy ez az a ruha amit megrendeltel akkor jo.. en nem ertek ehhez..sot eskuvore se keszulok de en ezt nem vennem fel az tuti..inkabb egy kiskosztum mint ez..vagy nem tudom..

sajnalom..en nem szoktam beszolni..meg leszolni senkit.. izlesek es pofonok de ez rettenet..a kep a modellel egy alomszep ruha..de amit kaptal az nagyon ciki..

2014. febr. 22. 22:59
 29/40 anonim ***** válasza:
87%

Tévedésbe ne essék, nem a ruhák összehasonlítása volt a cél, olvasd el még egyszer a kiírt kérdést. Te a kínai ruhák fikázására specializálódtál? :)

A kérdésre válaszolva: a ruháim nem neves tervezőktől voltak. A cipőim, párom ruházata márkás volt. Egyébként a cipő lehet olcsóbb is. Hiába volt drága cipőm, mezítláb táncoltam az est végén.

2014. febr. 22. 23:10
 30/40 anonim ***** válasza:
56%
tényleg más a két ruha, de ha egyszer a kérdezőnek tetszik, senkinek, semmi köze hozzá, hogy mit vesz fel az esküvőjén. pláne nem vadidegeneknek...
2014. febr. 22. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!