Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen hozzáállással legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hozzáállással legyen esküvő egyáltalán?

Figyelt kérdés

Tervben van az esküvő a barátnőmmel, de így nem hiszem, hogy lesz belőle valami.

28 évesek vagyunk, 4 éve együtt, 2 éve élünk együtt.

Külön kasszán vagyunk.

Barátnőm majdnem kétszer annyit keres, mint én, és nem érti meg, hogy én nem tehetek meg olyan dolgokat, nem mehetek ide-oda, ahova ő akarna, mert nincs rá pénzem. Azért meg nem fogok a kaján spórolni hónapokig, hogy egy évben kétszer el tudjunk menni wellnesselni, ilyenek.

MIkor összekapunk, állandóan a fejemhez vágja, hogy én nem lepem meg semmivel, ő bezzeg engem meg szokott lepni. De sajnálom nincs rá pénzem, nem érti meg.

MOndtam, legyen közös kassza, aztán akkor meg tudom lepni, meg el tudunk menni erre-arra.

De nem akar közös kasszát. Nem a pénze kell, mikor én kerestem jobban, akkor sem akart közös kasszát, pedig én akkor is azt akartam.

Beszélgettünk a pénzügyekről, és számomra azt a megdöbbentő választ adta, hogy nem akar közös kasszán lenni, mert ő kétszer annyi keres, de ha én keresnék mondjuk 3-4szer annyit, mint ő, akkor azért közös kasszán kéne lennünk.

Ezen nagyon összevesztünk, szerintem ez nagy szemétség tőle.

2014. febr. 22. 12:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Kérdező:amikor jobban kerestél,valszeg akkor sem lepted meg semmivel!

A válaszaidból kiderül, hogy nem vagytok egymáshoz valók!

2014. febr. 22. 17:36
 32/35 anonim ***** válasza:
44%

Ja és biztos,ha megismersz egy alkalmas nőt,az majd szeretne téged annyira, hogy megajándékozzon egy gyermekkel!

Olyanhoz képes lennél hozzámenni,aki utálja a gyerekeket?Hát gratulálok!

2014. febr. 22. 17:37
 33/35 anonim ***** válasza:

"De nem akar közös kasszát. Nem a pénze kell, mikor én kerestem jobban, akkor sem akart közös kasszát, pedig én akkor is azt akartam."

De akkor ezt hogy érted? Ha ő akkor sem akart közös kasszát, akkor most változott meg a véleménye, h amikor majd te keresel jobban, akkor mégis csak legyen közös kassza.

Nem kötekedek nyugi, csak ezt itt tényleg nem értem. Mert így ez azt jelenti, hogy amikor volt pénzed, ő akkor sem szorgalmazta a közös kasszát.

2014. febr. 22. 17:54
 34/35 anonim ***** válasza:

Miért kell részleteknél leragadni? Komolyan jó hogy nem kértek 10 évre visszamenőleges nyugtákat, és fizetési csekkeket hogy ki mikor mire mennyit költött.

Nem arról van szó, hogy nem érti meg a csaj hogy mondjuk havi 80ezerből (vagy akármennyiből) nem tud a pali luxusétterembe járni, ezeket a dolgokat mégis követeli magának, a srác nyilván nem tudja teljesíteni -> kompromisszumot ajánl -> a csaj ezt kiforgatja, és rágalmazni kezdi?

Nekem ez egyszerű zsarolásnak, lelki terrornak tűnik. Olyan dolgot kérni ami lehetetlen, majd kiforgatni a másik igyekezetét és úgy előadni hogy te csak kihasználod... éppenhogy ő használ ki téged arra, hogy legyen valaki felett zsarnokoskodni. Nemtudom, de nekem ez jött le az egészből.

Lehet neked is, csak nem fogalmazódott még meg. Hogy legyen e esküvő, azt pedig te érzed. Tökéletes partner nincs, de azért dönthet az ember arról, hogy mi az amiben nem kíván részt venni. Én egy ilyenben pl nem kívánnék.

2014. febr. 22. 18:13
 35/35 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem miért vagytok még együtt. Itt részletezed, milyen rossz a kapcsolatotok. Pontosan elírod, hogy mi a gond, mi miből jött és miért nem működik. De még vele vagy. Az ilyeneket nem értem, ha tudod hogy nem működik, minek erőlteted?
2014. febr. 22. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!