Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hozzáállással legyen esküvő egyáltalán?
Tervben van az esküvő a barátnőmmel, de így nem hiszem, hogy lesz belőle valami.
28 évesek vagyunk, 4 éve együtt, 2 éve élünk együtt.
Külön kasszán vagyunk.
Barátnőm majdnem kétszer annyit keres, mint én, és nem érti meg, hogy én nem tehetek meg olyan dolgokat, nem mehetek ide-oda, ahova ő akarna, mert nincs rá pénzem. Azért meg nem fogok a kaján spórolni hónapokig, hogy egy évben kétszer el tudjunk menni wellnesselni, ilyenek.
MIkor összekapunk, állandóan a fejemhez vágja, hogy én nem lepem meg semmivel, ő bezzeg engem meg szokott lepni. De sajnálom nincs rá pénzem, nem érti meg.
MOndtam, legyen közös kassza, aztán akkor meg tudom lepni, meg el tudunk menni erre-arra.
De nem akar közös kasszát. Nem a pénze kell, mikor én kerestem jobban, akkor sem akart közös kasszát, pedig én akkor is azt akartam.
Beszélgettünk a pénzügyekről, és számomra azt a megdöbbentő választ adta, hogy nem akar közös kasszán lenni, mert ő kétszer annyi keres, de ha én keresnék mondjuk 3-4szer annyit, mint ő, akkor azért közös kasszán kéne lennünk.
Ezen nagyon összevesztünk, szerintem ez nagy szemétség tőle.
Én biztos, hogy ne venném el,gyereket szeretnék de ha te nem akkor ilyen hozzá állással bocs de egyáltalán nem tervezhető közös jövő.
Ami az enyém az az enyém ami a tiéd az közös nő soha ne kellene, még ha a világ szépe lenne sem.
Szerintem ebben az esetben nem kéne összeházasodni.
Még őt is rúghatják ki, lehet munkanélküli és akkor majd a munkanélküli segély, ami amúgy sem jár sokáig és majd nem tud olyan könnyen elhelyezkedni, akkor nyilván majd még te is lehetsz az, aki többet tesz hozzá a kasszához, de gondolom akkor majd ez őt abszolút nem fogja zavarni, akkor majd jól meglesz a te fizetésedből is.
Mi 8 éve vagyunk együtt a férjemmel, soha ebből gond nem volt. Volt, hogy neki volt több bevétele, volt, hogy nekem, de mi mindent összerakunk, elvégre közös életünk van, közösen határozunk a kiadásokat tekintve és nem fillérezünk, hogy te most ennyit keresel, akkor te kapsz egy cipőt, én ennyit keresek, akkor én 2 hónapig nem eszek.
Vagy ha ő teljesen megelégszik a külön kasszával, akkor nem sírjon, hogy most éppen nem futja a wellnessre, meg a nyaralásra, meg drága meglepi ajándékokra, meg a ki tudja még mire.
A kerdesre valaszolva: szerintem ne siess az eskuvovel...
Adj ennek a dolognak meg 1-2 evet, ha birjatok addig!
Kozosek a celjaitok? Te sem szeretnel gyereket? Hazvasarlast, hogy kepzeli? Nem vesztek semmit mert O tobbet tesz bele?
Kicsinyes no es a penz az elsodleges szamara, de erre mar Te is rajottel ha a kepedbe tolta, hogy ha 3*annyit keresel kozoskodik...
Ha a Parom egyben a tarsam is akkor a hovegi szukolkodeset nem nezem el, ha wellnesselgetni tamad kedvem valoszinu nem belole taposom ki, hanem nezek kupon ajanlatot es ha ad bele 5ezret mert jobban erzi magat akkor annyit! Ha semmit akkor semmit!
Nem hiszem hogy egy JOL mukodo kapcsolatban ez problemat kell okozzon! Ha nekem van tobb en adok tobbet ha a masiknak akkor O!
Ès egyèpkènt te hogy àllsz a gyerek tèmàval?Te sem szeretnèl?
Abba belegondolt,ha valamelyikötök elvesziti a munkàjàt,akkor hogy lenne a külön kassza?Pl ha :akkor õ nem enne,nem tisztàlkodna stb?Vagy hagynà,hogy te nyomorogj,mìg ö ètterbe jàr?
Elèg önzö dolog töle ez.Nàlunk is vàltozó volt,hogy ki keresi a többet,de mi mindig befizetünk mindent,maradèkot pedig együtt döntjük el,hogy mire költjük.Szerintem igy normàlis.Együtt vagytok,ìgy lehet együtt èlmènyeket szerezni,vagy elörèbb jutni.Tök mindegy ki keres többet.Pl ha èn keresek többet,akkor sem tudnàm elkèpzelni,hogy egy gombóccal több fagyit veszek,pedig a pàrom is annyit szeretne. Ez nàlunk hozzàtarozik az egyûttèlèshez,ès az önzetlen szeretethez.Söt,ha èn elmegyek a baràtnömmel sütizni,amig ö otthon van,rosszul èreznèm magam,ha nem vinnèk neki is(mert tudom h szereti),pedig most ö keres többet.
Én hagynám a pi...ába ezt a csajt.
Most komolyan egy kapcsolat úgy,hogy még a kenyeret is közösen fizetitek?ÁÁÁ,még viccnek is rossz.
Ha lesz esküvő...ki fogja fizetni? A te rokonságod majd nemeszik,iszik,mert nem tudsz annyit a menübe pótolni? Esetleg azesküvői tortából nem is kapnak,te is csak fél szeletet?:-D
Nő létemre mondom,találsz száz normálisabb nőt ennél!
Soha nem leszel elismerve ebben a kapcsolatban,csak ha tejelsz! Akkor is éppen csak addig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!