Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti a kezdetektől egyet érettet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a kezdetektől egyet érettetek abban, hogy milyen esküvőt akartok? Ha nem, akkor mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Nálunk az a helyzet, hogy csak szűk családos (20fős) esküvőt akarok.Így kicsi, de színvonalasabbat gondoltam.

A párom viszont férfi létére hatalmas lakodalmat akar, minden 3. unokatestvérrel, és 10 éve nem is látott rokonokkal. Ő sok fős esküvőt akar, "olcsóbb" kategóriával.

Nálatok volt ilyen "probléma"? Mi lett a vége?

2014. febr. 17. 15:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

pszichikai fal vagy sem, akkor sem fogok mulatós zenére sem másra táncikálni. Ez nem én vagyok, és a párom sem csak mind a kettő tesója így nősült 20 évvel ezelőtt, neki is így kell...

Én egy 6 éves kapcsolatban nem vágyom erre a fajta bulizásra, és nem utolsó sorban jelen pillanatban erre pénzünk sincs, és mostanában nem is lesz hogy 160 fős lakodalmat csináljunk, mivel most vásároltunk lakást...

2014. febr. 17. 16:30
 12/26 A kérdező kommentje:
Jó, ne kössetek mindenbe bele, a marhapörit úgy gondoltam hogy tipikus falusi lakodalmas, ahol csak az van és húsleves.Nem elit vacsorát akarok kaviárral de nem is olyan lakodalmat ahol meg kell játszani magunkat, mert nem szeretném.
2014. febr. 17. 16:32
 13/26 anonim ***** válasza:
33%

Tehát a valódi kérdésed így hangzik:

"Hogyan manipuláljam a vőlegényemet, hogy minden úgy legyen az esküvőnkön, ahogy én akarom?"

Így már mindjárt más!

Egyszerűen mondd meg neki, hogy vagy te döntesz mindenben, vagy nem lesz esküvő. Mondjuk akkor fennáll a veszélye, hogy beleegyezik, hogy ne legyen.

Esetleg ess kétségbe látványosan, hogy ez a nap neked borzalmasan fontos és mindent tönkretesz, ha nem te dönthetsz róla.

Vagy valami ilyesmi, nem tudom, én a kompromisszumok híve vagyok inkább.

2014. febr. 17. 16:34
 14/26 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy nem lesz esküvő ha 160 főt kell meghívni, mivel több év mire az erre kellő pénzt előterremtjük rá..
2014. febr. 17. 16:36
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Az tényleg hülyeség, hogy túlmenjetek az anyagi kereteiteken. Egyébként tényleg nem kötözködni akarok, csak az ilyen esküvővel kapcsolatos viták nagyon el tudnak harapózni.

Át kéne ezt beszélnetek higgadtan és valahogy úgy megoldani, hogy megtaláljátok a középutat.

2014. febr. 17. 16:40
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
akkor fogjatok 2 tanut, és menjetek el 4-esbe az önkormányzatra, majd vacsizzatok meg, és letudva... úgy nézem, te semmiben se engedsz a párodnak. lehet közepes esküvő (50-60 fő), nem mulatós zenével (lagzikon nem csak mulatóst lehet kérni, pl. jazz...) amin még csak menyecsketáncolni se kell. ah meg ennyire nem szeretsz a középpontba lenni, akkor tudom ajánlani tényleg a 2tanusat...
2014. febr. 17. 16:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Én benne lennék a 2 tanús esküvőbe simán! Nos a páromnak ez se tetszik
2014. febr. 17. 16:55
 18/26 anonim ***** válasza:
64%

kinek fáj, hogy mi kompromisszumra tudtunk jutni?

nekem volt nagy családom én akartam kisebb esküvőt, a férjem akart nagyobbat, meggyőzött

bocs, hogy mi nem vitáztunk ezen, és végül nem bántam meg, mert nagyon szuper volt

2014. febr. 17. 16:57
 19/26 A kérdező kommentje:
Ha belemennék a nagy esküvőbe, akkor sem lehetne, mert nincs ennyi pénzünk rá! Több év, mire összegyűlne ez a pénz, és nem is szívesen "dobom ki z ablakon" mert abban nem lehet hinni hogy "majd visszajön az ára".
2014. febr. 17. 17:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem is értem, hogy mit akar a vőlegényed...ha nincs akkor nincs...

ha nekünk nem lett volna meg rá, mi is esküdtünk volna akkor 2 tanúval

nekünk volt alapja a dilemmának...

/bár nem számítottunk rá 400E pluszban jöttünk ki az esküvőn/

2014. febr. 17. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!