Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom! Elegem van! Legyen már vége!?
2hét múlva lesz az esküvőnk, de finoman szólva már a tö**m tele van vele. Annyira elvették az egésztől a kedvem, hogy az hihetetlen.
Szerettünk volna egy kis esküvőt a szűk családdal, de már a 60 főt is túlléptük. Mondjuk ez nem nagy baj.
Apósom egyszerűen kiidegel. Úgy csinál mintha az ő esküvője lenne. Nem érti meg ha valamit mondunk neki. Az a tökéletes amit ő csinál vagy mond. Senki nem tud vele beszélni mert mondja a saját hülyeségeit.
Mindenki jobban tud mindent mint mi.
Anyám nem szól bele semmibe, de mindenre húzza a száját.
Talán anyós a legnormálisabb... Ő azt mondja, hogy jobban jártunk volna 2tanus esküvővel..
Nagyívben sza*nak arra, hogy ez a mi esküvőnk lesz. Annyira ideges vagyok pár hete, hogy hihetetlen. Nem lehet velük beszélni...
Volt más is akinek ilyen gondjai voltak?
Már előre félek, hogy mi lesz a lagzin, mert már nem sok kell, hogy elszakadjon az a bizonyos cérna.
Én csak azt nem értem, miért hagytátok, hogy beleszóljanak...Nem mondom, hogy én vagyok a világ leghatározottabb embere, de a kéttanús esküvő mellett tűzön-vízen át kitartunk a párommal, mert mindig is erre vágytunk (megismerkedésünk előtt is).
60 főig eljutni a szűk családtól nem semmi, de ti tudjátok. Ezt úgy kell elképzelni, hogy após hívott meg mindenkit helyettetek, vagy írt egy listát, és jó gyerekek módjára betartjátok? Mindegyik eset gáz.
Ja, az meg a másik, amit az első ír.
Minek hagyod, hogy beleszóljanak?
A 14:09-es válaszadó feldobott egy jó ötletet. Le kell üvölteni, és kilátásba helyezni, hogy
a.: nem kívánod a megjelenését az esküvőn;
b.: ha ez nem lehetséges, akkor valami istentelen távoli asztalhoz ültetni.
c.: ...stb...
Tudom... :)
Az üvöltést én tettem már hozzá, a magam habitusából kiindulva. :)
Na én pont ugyan így vagyok csak még 26 nap vagyok hátra és a saját anyámtól kapok agyvérzést....ha ki akarod beszélni magadból meghallgatlak szívesen...nekem is ez tenne a legjobbat szerintem.
Úgy várom a szeptember közepét mint még soha, pedig elvileg életem egyik legszebb napjának kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!