Mikor lesz ennek a kilátástalanságnak vége?
Költői kérdés. El vagyok keseredve mélységesen. Fél éve nincs munkám. Minden nap jelentkezek, önéletrajzot szerkesztek, hétvégén oktatásra járok. Mégis a nagy semmi.
A csekkeket meg fizetni kellene. De miből? A 22000 Ft-ból? Mit eszek akkor?
Mindenhonnan csak azt hallom, hogy azért nem hívnak be sehová, mert az ott dolgozók az ismerőseiket juttatják be. Hát ha ebből indulok ki, akkor nekem befellegzett.
Köszi. Csak hát fél év itthon lét és sok befizetetlen számla után, már kezdek megkeseredni. Nem látom a kiutat.
Már interjún sem voltam 3 hónapja. Az e-mailekre se válaszol senki..... Fogalmam sincs mire gondoljak, miért van ez.
Az átlagos munkakaresési idő Mo-on 16 hónap. Te még csak 6 hónapja nem dolgozol.
Én itt vagyok 15 hónapja munka nélkül, 2 ffokú nyelvtudással, 2 egyetemi diplomával, közel 20 év munkatapasztalattal és nekem se válaszolnak semmire, régebben jártam interjúkra, úgy, ahogy írod, december óta még interjún sem voltam.
Szüleim már nem élnek, férjem nincs.
N/42
Milyen szakmában keresgélsz? Hány pályázatot küldtél szét, hány interjún voltál eddig?
#1-es vagyok
#1-es:
Fél év alatt, napi elküldött pályázat átlagba. Ami jobb napokon (amikor több hirdetést találok) akkor 8-10.
Emellett, ahol telefonszám volt ott hívtam őket azonnal. De volt amikor a feltették a hirdetést, 1óra múlva meg közölték hogy már betelt a pozíció (pedig akkor még nem is mondtam magamról semmit)...
Az első 3 hónapban 3 interjút sikerült kicsikarnom. Azóta, az utóbbi 3 hónapban 0.
Az lemaradt valamiért, hogy a napi átlagom 3-4.
Ezek azok amikre úgy gondoltam tuti befutó lehetnék.
Ennél persze többet is elküldök, de azokra kevésbé tartom magam esélyesnek, mert ott hiányzik valami amit nem tudok teljesíteni a feltételek vagy előnyök közül.
Nem írtad, hogy milyen szakmában keresel, ezen az oldalon próbáltad már?
Itt eleve kiszűrik a fejvadászós/közvetítős hirdetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!