Mikor lesz ennek a kilátástalanságnak vége?
Figyelt kérdés
Költői kérdés. El vagyok keseredve mélységesen. Fél éve nincs munkám. Minden nap jelentkezek, önéletrajzot szerkesztek, hétvégén oktatásra járok. Mégis a nagy semmi.
A csekkeket meg fizetni kellene. De miből? A 22000 Ft-ból? Mit eszek akkor?
Mindenhonnan csak azt hallom, hogy azért nem hívnak be sehová, mert az ott dolgozók az ismerőseiket juttatják be. Hát ha ebből indulok ki, akkor nekem befellegzett.
2013. márc. 27. 07:07
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
Jelenleg bérszámfejtőnek tanulok, előtte ügyfélszolgálatos voltam éveken keresztül.
2013. márc. 27. 09:02
12/13 anonim válasza:
Én is ebben a szakmában keresek, bár én inkább könyvelés, mint bérszámfejtés. Az interjúk és a próbamunkák során furcsa módon át akarnak téríteni marketinges pályára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!