Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem lett? Még egy év és vége?

Elegem lett? Még egy év és vége?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy van négy gyerekem és most apóséknál lakunk, mert sírva jött hogy segítsünk.

Segítség gyanánt ide költöztünk és eltartjuk minden hátsó szándék nélkül.Nincs eltartási szerződés sem más papír erről csak a lakcímünk egyezik.

Nem beteg csak pénze nincs.Na most én ezt csinálom már 6 éve és elegem lett!

A házunk kb. egy éven belül elkészül mert minden kép költözni szeretnénk, de nem engedi.

Ha párom dolgozik mindig engem ugráltat de mikor itthon van egy normális ember bár párom előtt azért nem szól mert már párszor helyre tette hogy nem a ku..ja vagyok stb. Kegyetlen nagy cirkuszok voltak ebből.

Most is úgy lógtam meg hogy hagyjon kicsit békén.Kiállok magamért vissza szólok neki meg minden de ez már sok.

Anyósomat is kikészíti.

Megjelöli az ajtókat és ablakokat hogy ki mikor megy ki a házból számon kér mindent: hol voltunk mit csináltunk kivel miről beszélgettünk stb.

Este álmában elmond engem és anyósomat minden szar trágárnak mert mi kijárkálunk este a bokorba b....

Elegem lett és megbeszéltük párommal hogy költözünk albérletbe amíg a ház kész nem lesz.És itt a hiba nem enged minket elmenni.Becsukja az ajtót fenyegetőzik az unokáival meg stb.

Most normális de mi szeretnénk menni innen de rendőrség bevonása nélkül, bár ha kell őket is bevonom mert ezt nem csinálom tovább.viszont keresnem kell másik albérletet mert ezt tudtom nélkül lemondta és már mások elfoglalták a házat.

Ez is gond mert négy kicsivel és egy félig béna anyóssal nem könnyű albérletet találni.

Szerintetek keressek még egy albérletet vagy bírjam ki még egy évig és végre elmehetünk innen ha törik ha szakad.

Már voltunk albérletbe de oda jött és sírva könyörgött hogy menjünk vissza.Megtettük azzal a feltétellel hogy elmegy orvoshoz mert baj van a fejében.El is járt de kb. egy éve nem jár és megint minden megy elöről.

hogyan könnyítsem meg magamnak és a gyerekeknek ezt az egy évet ha nem találok albérletet?

Bocsi ha kusza lett!

2013. ápr. 19. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom, de azt kell mondjam, h megerdemlitek.

Ha tudod, h miket csinal minek mentek vissza mindig???

Egyszeruen nem ertek nehany embert, olyan, mint ha elvezne, ha szenved...

Konyorgom, felnott emberek vagytok mind, nem tetszik, fogod magad es elmesz!

Egy terrorizal mindannyiotokat...

2013. ápr. 19. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Túl engedékenyek vagytok, és ő ezt tudja. Ki is használ benneteket.

El kell költöznötök. És inkább válasszatok egy egérlyuknyi albérletet, minthogy otthon maradjatok. Mit is tanulnak így a gyerekek? Hogy anya, meg apa kihasználható. Hogy a legtrágárabb módon is lehet beszélni akárkivel következmények nélkül. Te sem akarhatod, hogy ezt tanulják meg a gyerekek!

2013. ápr. 19. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem elég hogy saját magatok kiteszitek ennek, még a gyerekeiteket is, akik semmit sem tehetnek arról hogy Ti nem vagytok elég határozottak!!! A saját gyerekeidért nem lett volna szabad oda visszamenni!!!
2013. ápr. 19. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:

"És itt a hiba nem enged minket elmenni.Becsukja az ajtót fenyegetőzik "

EZT nem értem.

Egy házból ki lehet menni a másik ember engedélye nélkül, olyan nincs, hogy nem enged el titeket.

Ö becsukja az ajtót, te meg kinyitod és mégy.

2013. ápr. 19. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nem beteg csak pénze nincs.Na most én ezt csinálom már 6 éve és elegem lett!"

Ne haragudj, de kinek a döntése hogy ezt csinálod már 6 éve? A tied nem? Akkor meg mit sajnáltatod magad, senki sem kényszeríthet hogy maradj ott és eltarts egy felnőtt embert.

2013. ápr. 19. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha előtte normális volt és most egyre rosszabb szerintem mentális betegség lehet, írtad is hogy amikor orvosnál járt nem volt gond. Kérdezz rá a háziorvosnál hogy ilyen esetben mi a teendő? Lehet rá lehet valahogy kényszeríteni gyógykezelésre.
2013. ápr. 19. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Költözzetek el, amilyen gyorsan csak lehet, após meg vessen magára. Nem láthatja sem az unokáit, sem a gyerekét, ha ilyen bunkó módon tud csak élni.

Viszont, hogy 6 éve csinálod, az csak a te bajod, már rég elmehettetek volna.

2013. ápr. 20. 10:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát most úgy néz ki hogy még egy hónap de ez is csak azért mert a nagyot csak szeptembertől veszik át a másik oviba.

Olyan jó hogy most már megyünk mindent próbálok megcsinálni és végre olyan helyet találtunk ahová nem jöhet utánunk.

Ha minden igaz távolságtartásit is lehet csináltatni hogy ha meg is talál minket ne jöhessen a közelünkbe.

Végre vége!

2013. máj. 2. 23:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom olvassa-e még valaki ezt a kérdést de sikerült elköltöznünk.Találnunk egy szuper albérletet és elmentünk mikor rám hívta a rendőrséget mert elviszem az unkáit ők még segítettek is lefoglalták és ott maradtak amig össze szedtük a cucainkat és felpakoltunk a kocsira.Már két és fél hónapja itt lakunk azóta ffeljalentett csomoszor mert nem adom oda neki az unokáit meg nem látogatjuk meg nem tudom mi volt még de mivel nincs kötelezetségem felé így nem tud semmit csinálni.

Sikerült és végre nyugodtan élünk.A gyerekekkel is sokkal nyugodtabb és türelmesebb vagyo mint eddig bármikor.És végre nem nyitnak rám fürdésnél meg párommal is jobb a kapcsolatunk.

2013. nov. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!