Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ötleteket menyasszonyi frizurához?
Figyelt kérdés
Linkelnétek oldalakat,még ráérek(aug)de nem tudunk dönteni konty vagy ne.Hátha lesz valami más !!2014. febr. 11. 10:36
1/4 anonim válasza:
Én sima alkalmi frizurákat néztem neten, tehát google képkeresőbe beírtam...
Aztán leválogattam amik tetszettek, és amihez hasonló típusú hajam van múlthéten töröltem pont mindet..
Atán a fodrászhoz amikor mentem, megmutattam a ruhát, és q keket, egy sokatdik egyedi hajat csinált, a képek pedig azért kelettek, hogy legyen elképzelése az ízlésemről..
2/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Én ugyanúgy voltam, mint 1-es. Rengeteg képet néztem, de végül a fodrászommal együtt döntöttük el,h milyen is legyen. Én amúgy inkább azt tudtam biztosra megmondani a fodrászomnak,h milyet nem szeretnék :) Ha jó fodrászod van, úgyis alaposan kikérdez (pánt nélküli-e a ruha, milyen a fátyol, milyen az egész esküvő hangulata/stílusa, milyen nyaklánc/nyakék lesz). És még akkor is alakul, változik, amikor csinálja a próbafrizurát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!