Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem templomos, lagzis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem templomos, lagzis esküvő lesz akkor is kell menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
Ha polgári esküvő van... tehát semmi flancos akkor illik az esküvői ruha vagy nem? Nem az ilyen nagy báli ruhára célzok, csak egy ilyen kisebb fehér valamire.
2014. febr. 8. 10:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Soha sem kell, lagzisnál sem, csak sokan szeretik :D De nem kötelező.

Azt veszel fel, amit csak akarsz (a jó ízlés határain belül, közszeméremsértésért azért ne csukjanak le).

2014. febr. 8. 10:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor ennyit a nudista esküvőről xD
2014. febr. 8. 10:56
 3/20 anonim ***** válasza:
Abban mész férjhez, amiben szeretnél. Egy kéttanús esküvőre is felvehetsz menyasszonyi ruhát, és egy nagy lagzira is egyszerűbb, de elegáns darabot.
2014. febr. 8. 10:56
 4/20 A kérdező kommentje:

Igazából tetszenek a nagy ruhák is, de sosem lesz lehetőségem egy nagy esküvőre (különben nem is akarok mert a ruhán kívül más nem vonz benne, tömeg, sok kaja, piás rokonság....).

Szal ezért gondoltam egy ilyen kis esküvőre, nem tudom mennyire szexi, de az ilyen szabású ruhák tetszenek:

[link]

Tetszik ez a minta is, de lehet hogy más színben fajább lenne.

2014. febr. 8. 11:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

vőfélyünk volt naturista lagzin is már:D

[link]

vicc nélkül

nyugodtan lehet...mi gondoltunk rá, hogy csak 2 tanús esküvőnk lesz, de a ruháról, és a fotókról nem mondtam volna le. (a báliról sem)

mivel én nem vagyok vallásos, így nem tartottam volna hitelesnek a templomi esküvőt.

(Polgárink volt csak, de az is ünnepélyes volt házasságkötő teremben...)

2014. febr. 8. 11:06
 6/20 anonim válasza:
Polgári esküvőn általában ugyan úgy fehérben mennek, a megszokás, vagy nem is tudom :D De mindenképpen ünneplősebb ruhában. Szüleimnek is polgári esküvőjük volt, anyukámon egy kis fehér kosztüm volt és úgy is gyönyörű volt minden képen :)
2014. febr. 8. 11:11
 7/20 anonim ***** válasza:
Azt veszel fel amit akarsz.
2014. febr. 8. 11:19
 8/20 anonim ***** válasza:

Nyugodtan húzhatsz menyasszonyi ruhát, bármilyet attól, hogy nem lesz templomi, meg nagy lagzi.

De nem muszáj. Olyan ruhát húzzál, amit szeretnél!

Én szívesen húznék menyasszonyi ruhát kis esküvőre is, csak nem valami nagy királylányos abroncsosat, hanem egy szűkebb, egyenesebb fazont.

2014. febr. 8. 11:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekünk is csak polgári esküvőnk volt, ahogy előttem írták, mi sem vagyunk vallásosak, nem akartunk egyházi esküvőt. Egy krémszínű hosszú, A vonalú ruhám volt. Nem igazi esküvői, de nekem tetszett. Vegyél fel olyat, ami tetszik :)
2014. febr. 8. 11:31
 10/20 A kérdező kommentje:

Ez is elég csinos:D

[link]

2014. febr. 8. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!