Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem templomos, lagzis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem templomos, lagzis esküvő lesz akkor is kell menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
Ha polgári esküvő van... tehát semmi flancos akkor illik az esküvői ruha vagy nem? Nem az ilyen nagy báli ruhára célzok, csak egy ilyen kisebb fehér valamire.
2014. febr. 8. 10:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10-es, nem tudom, viccnek szántad-e, de nekem tetszik :D
2014. febr. 8. 12:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekünk is kis létszámú ,polgári esküvőnk lesz .De nekem igazi menyasszonyi ruhám lesz ..nekem ez fontos és a párom is tökéletesen egyetért velem .

Ne haragudj kérdező ,nekem az általad belinkelt ruhák nem tetszenek a 2. :S hát nekem ridegséget sugároz .. nem is tudom hová való az a ruha .Inkább valami ilyesmit javasolnék : [link]

2014. febr. 8. 12:55
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák, nekem meg ez nem tetszik... olyan mint egy óriás szaloncukor.
2014. febr. 8. 13:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen ,nem vagyunk egyformák..izlések és pofonok különbözőek . Nekem is az a véleményem ,(ugye nem baj ,ha leírom) hogy az általad linkelt ruhák nem esküvőre valók.. de természetesen ,ha neked az tetszik viselj olyat . A 2. ruhát egy filmben tudnám elképzelni ,nem túl pozitív szereplő viseleteként .látom rövid ruhát is linkeltél ,szerintem ezek is szépek : - [link] ,- [link] ,- [link]
2014. febr. 8. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem ismerem az ízlésedet és az alakodat, de én ilyesmiben lennék :

[link]

[link]

2014. febr. 8. 18:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is csak polgári esküvőnk lesz,utána egy szűk családi vacsorával. Nekem most ezek a ruhák tetszenek nagyon. Fehérben szeretném, valami színes szalaggal, és a szalaggal azonos cipővel.

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 8. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem az ilyen alteres dolgokat, de rendes esküvői ruhám volt. Amit mindenképpen gondolj át, ez tényleg olyan alkalom, mikor fel tudsz venni olyan ruhát, amit máskor nem. Nem feltétlen arra gondolok, hogy "rendes" esküvői ruhát vegyél fel, de nem biztos, hogy egy olyan egyszerű kis rockabilly ruha a legjobb választás, amit fagyizáshoz vehetsz fel. Alteros esküvői ruhák is rohadt jók vannak, pl. az etsyn. Érdemes megnézni és elképzelni magad benne, mert tényleg olyat máskor nem vehetsz fel. Én is néztem ilyen egyszerűbb kis alteros ruhácskákat, de mikor felvettem a naggyon durva menyasszony göncöt, akkor úgy voltam vele, hogy aztakurvä, ebből alább nem adok. És a "rendes" menyasszonyi ruhám lett alterosra alakítva. Így utólag nagyon örülök, mert a büdös életbe lehetőségem nem lesz ilyen ruhában mászkálni, míg ezeket az egyszerűbbeket bármikor felvehetem, mégcsak alkalom sem kell hozzá.
2014. febr. 9. 00:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó ,tudsz kitenni képet a ruhádról ? Kíváncsivá tettél ! :)
2014. febr. 9. 07:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem. :) Még a facebookomra sem tettem ki az esküvős képeinket, nem hogy ide. :)
2014. febr. 9. 12:17
 20/20 anonim ***** válasza:
nekem tetszik amit akérdző linkelt :)
2014. febr. 9. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!