Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2010-2013 között házasodók: hol és mennyiért vettétek az esküvői ruhátokat?
Figyelt kérdés
Minden kérdésre válaszolónak megy a like:)2014. febr. 3. 18:17
1/19 anonim válasza:
nekem az ismerősöm tavaly nyáron házasodott, és kb 100E-ért varratta a ruháját, pedig egyszerű ruha volt zöld színű szalaggal a derekán. nem is értem miért került ennyibe, bármelyik szalonban olcsóbban tudott volna bérelni.
2/19 anonim válasza:
2011ben volt az esküvőm. Nem szaloncukor ruhám volt, csak egyszerű fekete fehér nadrágkosztüm. 6000 ftért vettem Budapesten, de már régebben.
3/19 holysmoke válasza:
Vatera 8000ft volt nagy abroncsos ruha
4/19 anonim válasza:
Szia!
10 000ft volt a ruhaanyag, díszekkel együtt. Ingyen varrta a varrónő. Csodaszép ruhám volt. Görög stílusú. [link] Ilyen volt.
6/19 anonim válasza:
Tavaly márciusban házasodtunk, 125 ezerért vettem a ruhám. Magánszemélytől vettem, márkás ruha (újonnan 400ezer környékén mozog) egyszer volt rajta. Ezen kívül 5000 Ft-ot költöttem varrónőre, hogy egy kicsit rám igazítsa. Próbáltam ugyanezt a ruhát szalonban, ott 160 lett volna a bérlés, szóval bőven megérte :)
7/19 anonim válasza:
2013. júliusában volt a lagzi, 2012. augusztusában vettük a Demetrios ruhámat 80.000 forintért Budapesten, a Royal Szalonban.
8/19 anonim válasza:
2011-ban egy art's model koktélruha volt és 60e Ft volt.
9/19 anonim válasza:
Kölcsönöztem 105e
Menyecske 3000 volt az eredti ruha.. De alakitottam rajta az 1500 meg 2 nap munkám volt
Cipő: 3000
Férjem: új öltöny..(most nemudom mennyi, 20 körül (nagyon jő áro jutottunk hozzá azt tudommagyar termék)
Cipő: 15e (időben kesgéltünk így leárazáson vettük meg )
Ing:2 * 5500 ( féláron:))
Mellenyszett: kölcsönkaptuk
Úgyhogy. Férjem ruhájával jól jártunk nagyon:)
10/19 anonim válasza:
Aki lepontozta a válaszokat elmehet a búsp*csába!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!