Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két tanúval házasodók, meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két tanúval házasodók, meddig emlegette fel a család?

Figyelt kérdés

Ismerve mindkettőnk családját,úgy döntöttünk,két tanúval házasodunk.Család igazából az eljegyzésről sem tud.

Már megvan az időpont,a két tanú két barát.

Akik így csinálták,hogy mondták el a családnak?

Hogy reagáltak?

Meddig emlegették fel?

2013. aug. 8. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokáig emlegette az én családom, mert nem én voltam az első, aki így kötött házasságot. A - mára már volt férjem - családja úgy egy évig húzta a száját.
2013. aug. 8. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavaly 2 tanúval házasodtunk. Egyszerűen nem is kellett elmondani, mert valahogy jött magától. A mikor házasodtok már össze kérdésre mindig rávágtuk, hogy már házasok vagyunk..

Először volt kis meglepetés, de mindig azt mondtuk, hogy

senkit nem akartuk anyagilag padlóra küldeni, és nekünk sincs arra pénzünk hogy lagzit csináljunk. Így ez a legjobb megoldás..

Valamiért megértették, és senki nem balhézott, vitázott ezen, sőt inkább csak gratuláltak, és annyit mondtak,

"már éppen ideje volt, legalább házasok vagytok"

Azóta sem hánytorgatja fel senki sem. Már nem is téma..

2013. aug. 8. 12:43
 3/11 Antimod ***** válasza:
100%
A polgárin és az egyházi szertartáson is két tanú volt jelen. Senki nem tett rá megjegyzést, sőt, nekem új, hogy bárki is húzza ezen a száját.
2013. aug. 8. 12:44
 4/11 Antimod ***** válasza:
100%

Aha, bocs, félreértettem!

Ezek szerint az esküvőn nem volt/lesz jelen a család, csak a tanúk?

2013. aug. 8. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Időpont ma 12:45-nek

A 2 tanús esküvő pontosan azt jelenti hogy összesen 5 ember van az esküvői ceremónián. A menyasszony+ vőlegény, a 2 tanú és az anyakönyvvezető hölgy aki összeadja az ifjú párt. Se szülők se rokonok, se barátok..

Nekem is 2 tanús esküvőm volt. A család nem hisztizett. Elfogadták a döntésünket.

2013. aug. 8. 12:49
 6/11 A kérdező kommentje:

12:44-45 nem tudom mit nem értessz

Két tanús esküvő= se polgárin,se templomin nincs jelen a család,nincs lagzi,nincs dinomdánom.

(Bár nekünk templomi se lesz)

Családban még nem volt ilyen,nem tudom hogy fognak reagálni.

De volt több esküvő mindkettőnk családjában,tudom milyenek,annál az is jobb ha utólag tudják meg és kiborulnak,hisztiznek.

2013. aug. 8. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Semeddig nem emlegették. Egy sógornőm húzta kicsit a száját, de aztán kiderült, hogy azt hitte, volt más ott és csak őket nem hívtuk meg. Amikor megértette, hogy két tanús volt csak, már ő sem morgott :)
2013. aug. 8. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer szóbahozták, de nem sűrűn, nagyon jól tudta mindenki, hogy azért nem lettek meghívva, mert az ő "fejükön volt vaj" (mindkét család azon volt, hogy mi ne legyünk együtt)
2013. aug. 8. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

2 éve volt azóta sem tudja a család

:-DDD

nem is akarom h megtudja

a nevem maradt

így volt ez jó nekünk

2013. aug. 8. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindenki elfogadta, kivéve anyósomat. Ő még mindig puffog, bár csak 5 hónapja volt az esküvőnk. Majd megnyugszik... :)

Mi utólag mondtuk el. (Tudta mindenki, hogy lesz, de azt nem, hogy mikor.)

2013. aug. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!