Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tanúval házasodók, meddig emlegette fel a család?
Ismerve mindkettőnk családját,úgy döntöttünk,két tanúval házasodunk.Család igazából az eljegyzésről sem tud.
Már megvan az időpont,a két tanú két barát.
Akik így csinálták,hogy mondták el a családnak?
Hogy reagáltak?
Meddig emlegették fel?
Mi tavaly 2 tanúval házasodtunk. Egyszerűen nem is kellett elmondani, mert valahogy jött magától. A mikor házasodtok már össze kérdésre mindig rávágtuk, hogy már házasok vagyunk..
Először volt kis meglepetés, de mindig azt mondtuk, hogy
senkit nem akartuk anyagilag padlóra küldeni, és nekünk sincs arra pénzünk hogy lagzit csináljunk. Így ez a legjobb megoldás..
Valamiért megértették, és senki nem balhézott, vitázott ezen, sőt inkább csak gratuláltak, és annyit mondtak,
"már éppen ideje volt, legalább házasok vagytok"
Azóta sem hánytorgatja fel senki sem. Már nem is téma..
Aha, bocs, félreértettem!
Ezek szerint az esküvőn nem volt/lesz jelen a család, csak a tanúk?
Időpont ma 12:45-nek
A 2 tanús esküvő pontosan azt jelenti hogy összesen 5 ember van az esküvői ceremónián. A menyasszony+ vőlegény, a 2 tanú és az anyakönyvvezető hölgy aki összeadja az ifjú párt. Se szülők se rokonok, se barátok..
Nekem is 2 tanús esküvőm volt. A család nem hisztizett. Elfogadták a döntésünket.
12:44-45 nem tudom mit nem értessz
Két tanús esküvő= se polgárin,se templomin nincs jelen a család,nincs lagzi,nincs dinomdánom.
(Bár nekünk templomi se lesz)
Családban még nem volt ilyen,nem tudom hogy fognak reagálni.
De volt több esküvő mindkettőnk családjában,tudom milyenek,annál az is jobb ha utólag tudják meg és kiborulnak,hisztiznek.
2 éve volt azóta sem tudja a család
:-DDD
nem is akarom h megtudja
a nevem maradt
így volt ez jó nekünk
Mindenki elfogadta, kivéve anyósomat. Ő még mindig puffog, bár csak 5 hónapja volt az esküvőnk. Majd megnyugszik... :)
Mi utólag mondtuk el. (Tudta mindenki, hogy lesz, de azt nem, hogy mikor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!