Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a hibája?
Figyelt kérdés
Az ara az esküvő előtt terhes lett. Mindenképp meg akarja tartani a babát, a vőlegény pedig nem. Hamarosan utazik külföldre dolgozni és azt mondta nem akarja hogy nélküle nevelkedjen a gyermeke addig is amíg Ő távol van.
Most emiatt lefújták az esküvőt és a 2 család egymást szidja.
Apuka maradjon itthon, vagy vigye magával anyukát is. 9 hónap éppen elég arra, hogy döntésre jussanak. Bár, lehet, hogy a gyereknek jobb lenne nem ilyen szülők közé születni, ahol emiatt szakítanak. Korlátozott értelmi képességekre utal az ilyen döntés.
2013. máj. 17. 13:15
2/28 A kérdező kommentje:
Az esküvőt a menyasszony fújta le. A vőlegény pedig nem tudja lemondani a munkát, mert aláírt szerződése van+ lakáshitelt fizetnének ebből vissza.
2013. máj. 17. 13:17
3/28 anonim válasza:
A nő helyében én is azonnal otthagytam volt a férfit. Hogy képzeli, hogy vetesse el a gyereket csak azért, mert ő külföldre megy dolgozni? Mindezt úgy, hogy esküvőt akar. Valahogy nekem ez a két dolog nagyon nem fér össze. Valami nagyon nem stimmel a férfi fejében.
2013. máj. 17. 13:21
4/28 anonim válasza:
Tuti elhagynám ezt az idióta pasit!
Mi az,hogy azért vetesse el nő a gyereket,mert kimegy külföldre?
2013. máj. 17. 13:22
5/28 A kérdező kommentje:
1 évre le van szerződve kint és további 1 évre várható hogy meghosszabbítják a szerződését.
2013. máj. 17. 13:25
6/28 anonim válasza:
lefujt esküvöt nem szabad késöbb megtartani. Sokkal jobb mint egy válás. A teherbe esésért a nő is hibás.
7/28 anonim válasza:
a nő se lehet 100-as,hogy egy ilyen pasival akar összeházasodni!
elvetetni a gyereket,csak mert a csávó kimegy?
és a nőt otthagyná?
az nem baj?
szerintem kamu,hogy csak azért akarja,hogy vetesse el mert nem akarja hogy nélküle nevelkedjen a gyermeke.......
8/28 anonim válasza:
Gondolom az apuka nem 5évre szóló szerződést írt alá. Mondjuk ha csak 1évre, akkor a baba első pár hónapjáról maradna csak le, de szerintem az megoldható hogy az anyuka amikor csak tud kiutazik a férjéhez. Számtalan olyan család van ahol a gyerekek pár hónapot nem látják az apukát. Sajnos a mai magyarországon ez a helyzet...A gyerekhez ketten kellettek, apuka is tudta hogy mivel jár ha nem védekeznek, számolni kellett volna a következményekkel.És mi lett volna ha épp mielőtt apuka kint dolgozna már, összeházasodtak, és később derül ki hogy anyuka terhes... nem értem ezt a lokikát. De szerintem ezt meg lehet beszlélni. Csak higgadtan le kell ülni.
2013. máj. 17. 13:27
9/28 anonim válasza:
"A teherbe esésért a nő is hibás."
Neked ezt így miből sikerült megállapítanod?
Én azt hittem két ember kell hozzá......
2013. máj. 17. 13:27
10/28 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk hozzátartozik, hogy a vőlegénye mondta neki kezdetektől fogva, hogy addig nem nem akar gyereket, amíg nem jön haza és a hitellel sem rendeződnek a dolgaik. A menyasszony valahogy mégis "megesett".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!