Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a hibája?
Az ara az esküvő előtt terhes lett. Mindenképp meg akarja tartani a babát, a vőlegény pedig nem. Hamarosan utazik külföldre dolgozni és azt mondta nem akarja hogy nélküle nevelkedjen a gyermeke addig is amíg Ő távol van.
Most emiatt lefújták az esküvőt és a 2 család egymást szidja.
"és a párja úgy tudta, hogy gyógyszert szed még..."
És nem?
9 es:
ajánlom figyelmedbe az "is" szó jelentésének a tanulmányozását.
A nő átverte a pasit és most a gyerekkel akarja megfogni.
Ronda ügy, de ebből normális házasság nem lehet.
Hazugságra nem épülhet normális házasság.
Egyet tehet a férfi: fizeti a tartásdíjat s keres tisztességes nőt...
Minden más megoldás csak rosszabb.
14-es nem mindegy. A férfi világosan megmondta hogy addig nem akar gyereket míg nem biztosította neki a megfelelő feltételeket. A nő semmibe vette és tudatosan átverte.
Ilyen nővel a jogi kötelék létesítése csak egy újabb hiba lenne. A férfi felelős hozzállásu de beletrafált egy felelőtlen nőbe...
Hiba volt megbízzni benne de már csak annyit tehet hogy nem követ el további hibákat.
Mondom itt más a gond.
Az ara egy számító dög de a pasi nem vette észre és bízott benne.
A vőlegény eleve nem akart gyereket, úgy tudta, a menyasszony védekezik, de nagyon úgy néz ki, hogy nem tette.
A legocsmányabb dolognak tartom egy kapcsolatban, ha egyik fél átveri a másikat és ráerőlteti a gyereket, akit nem akar. A gyerekvállalás két ember döntése, életre szóló döntés, közös felelősség, nem pedig egy cuki kiskutya, hogy "jujjj nekem is keeeeeelll" és kizsarolom, kihazudom. A nő a férfi beleegyezése nélkül olyan módon megváltoztatta az életét, ami életre szól. Rohadt dolog.
Én ilyen mocskos nőt a férfi helyében messziről kerülnék. A gyerekről gondoskodnék persze, mert nem ő tehet róla, de ezt az aljas, számító dögöt (mást nem tudok rá mondani), úgy p.csán rúgnám, hogy zúgva száll! Komolyan, én az ilyet törvényileg büntetném.
34/N
A nő amúgy az eszénél van?
1. Mi értelme a házasságnak, amikor előreláthatólag 2 évet nem fognak együtt élni? Mert ha jól értem, a férfi ment volna, a nő meg maradna. Mindemellett: lakáshitelt fizetnek a külföldi fizetésből, de lagzira akad pénz? Komolyan nem értem.
2. Minek csináltatta fel magát szándékosan (hiszen elv tablettát szedett, csak gyakorlatilag nem), amikor világosan látszik hogy nincs pénz se rá, és az apa egyértelműen nem lenne ott az első két évben?
3. Most komolyan arra számított, hogy az előre megbeszélt terv helyett ha felcsináltatja magát, akkor lemondja a párja a külföldi munkát, itthon nyomorognak majd 1 keresetből a hitelt fizetve és nélkülözve, hogy a gyereknek legyen mit enni???!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!