Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idővel próbáltad fel az első menyasszonyi ruhát az esküvőd előtt?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 14:38
1/10 anonim válasza:
Kb 5 évvel az esküvő előtt.
Pedig akkor még a férjemet nem is ismertem,csak a ruhát láttam meg,muszáj volt bemennem,felpróbálnom (kisváros,errefele nincs időpontkérés).
Nem megszokott darab volt,elől nagyon rövid,hátul hosszú,olyan rosszkislányos ruha.
A férjemet 2 évvel később ismertem meg,rá 2 évre megkérte a kezem,tavaly házasodtunk, a ruha 95%-ban ugyanolyan volt,mint amit anno felpróbáltam.
2/10 anonim válasza:
4 hónap
Most vasárnap próbáltam, első helyen le is foglaltam. Május 31-én lesz az esküvő
3/10 anonim válasza:
4 hónappal az esküvő előtt, azt a ruhát is választottam
de a lánykérés után 4 héttel volt ez az eset
5/10 anonim válasza:
Fél évvel előtte. Az első szalon volt, ahova bementem és rögtön helyben ki is választottam már a ruhámat. :)
7/10 anonim válasza:
11 hónappal előtte, meg is vettem. Kiárusítás volt egy bezáró szalonban, nem akartam elszalasztani a lehetőséget.
8/10 anonim válasza:
Én magamnak terveztem, megvarrattam, 3 hónappal előtte, csak az az egy ruha volt rajtam, de az volt az igazi.Keringőkor próbáltam az összes méretbe megfelelőt egy szalonba és utáltam mindet, azt is amit viseltem végül.
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok, én is ugyanaz, mint a 7-es, én is kiárusításon láttam meg, meg is vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!