Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a menyasszonyi ruhánál az első félvétel?
Az első felvételnél, rajtad először a ruha!
Ha van a szalonba egy, akkor valószínüleg lerendelnek egy újat a gyártótól!
az első felvétel a próba :)
az hogy akarod e zat jelenti, hogy kiválasztottad e, tetszik e, kölcsönözni akarod e vagy megvenni, most kéred, vagy csak félrerakatod stb. Ha két éve ugyanaz a darab megvan a szalonban, tuti más is nézegette és próbálta már. de lehet nem ugyanaz a darab, csak hasonló, de mivel elvitték, lehet újat hoztak belőle.
Ha lerendelnek egy újat a gyártólól akkor kettő ugyanolyan ruha lesz a szalonban? Az kicsit nekem furcsa. Bár lehet.
Az első felvétel nem a próba, hiszen ezt már utána kérdezték meg tőlem. Na mindegy, bár nem kértem, mert hihetetlen összeg lett volna, csak kíváncsi voltam hogyan csinálják!
Köszi a válaszokat!
Egy modelt több darabban is lerendelnek a szalonok! Pl ugyanazt a ruhát lefoglalják sorban minden hétvégére, az a tisztitásnál azért rongálódik, meg az esküvőkön is rendszeresen kárt tesznek benne. Amikor ezt látják a szalonban, rendelik az újat, hogy a nyári menyasszonynak is ugyanolyan szép legyen a ruhája, mint az áprilisinak, mint amit a próbán láttál. Tehát az új felvételes ruha lényege, hogy " elvileg" előtted nem húzta fel más az esküvőjére!
Szalonban dolgozom...
Köszi mindenkinek!
Főleg az utolsónak, most már kitisztult a köd!:) Mondjuk sajnos akkor sem kértem volna, mert a ruha is már elég drága volt. De jó tudni, hogy tényleg nincs máson a ruha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!