Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az úgy jó lesz, ha a templomi szertartásra a párommal vonulunk be?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem 2 apám van. A nevelő apámmal már többet éltem együtt, mint a vér szerinti apámmal és ráadásul sokkal közelebb is érzem magamhoz, mert sokkal több dologról el tudok vele beszélgetni. Viszont a nevelő apámat a család egyik fele ki nem állhatja, így nagy balhé lenne, ha Ő vezetne be. Így arra gondoltam, hogy igazságos legyen, hogy a párommal ketten vonulnánk be a templomba.
Szerintetek ez elfogadható így?
2014. febr. 7. 15:01
1/10 anonim válasza:
Szerintem igen, elfogadható.
Férfi testvéred nincs? Mert még esetleg Ő lehetne a megoldás.
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen.
2014. febr. 7. 15:05
3/10 anonim válasza:
Akkor ne aggódj, jó lesz ez így is ahogy kigondoltad!!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyébként anyum vetette fel ezt az ötletet. :)
2014. febr. 7. 15:11
5/10 anonim válasza:
Jó így is.
De felénk a násznagy vezeti be a menyasszonyt és a vőlegényt is.
6/10 anonim válasza:
teljesen...van ahol semmi balhé sincs, mégis együtt vonulnak:)
8/10 anonim válasza:
Nálunk (katolikus templom) eleve együtt jön be a menyasszony és a vőlegény.
9/10 anonim válasza:
Anyukám is apukámmal vonult be a templomba ezelőtt 25 éve, szóval nyugodtan. :))
10/10 anonim válasza:
Mi is együtt vonultunk, nálunk is harc ment ki kísér, majd rövidre zárva a témát közöltem senki, együtt megyünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!