Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karikagyűrűt szeretnénk venni párommal, márciusban lesz az esküvő. Hol kapok olcsón?
Sajnos nagyon sok oldalt megnéztem, és ahogy látom, ha fehéraranyat/aranyat szeretnénk, hát...HORRIBILIS árak vannak. Nem szívesen költenénk 100 E forintot csak gyűrűre, mert a baba májusban érkezik, és költözünk is. Milyen alternatívákat tudtok javasolni? Vagy hol keressünk? Nincs aranyunk amit beadhatnánk gyűrű készítésre.
Köszönöm
A ti helyzetetekben sokkal fontosabb az egy gyűrűnél, ha két ember messzemenően szereti egymást.
Gyűrűt ráértek venni, de az olyan legyen ami tetszik, ami nem másé volt előtte, amire lesz keretetek.
Én a helyedben most inkább nem vennék, és nem költenék rá.
És akkor mit húzunk egymás ujjára házasságkötéskor?
Amúgy lenne rá keret, de fájna kiadni érte 100 ezret. Inkább most lenne rá keret, mint mondjuk 1-2 év múlva, amikor már nem keresek, kapom a gyest. Csak nagyon nem tartom reálisnak, hogy emberek 100 ezreket költenek karikagyűrűkre.
Számomra tényleg nem ez a fontos. Csak itt jön az ellentmondás, hogy azért mégis meg kéne adni a módját...jajj nem tudom.
Zaci, hát erre nem is gondoltam. Bár fura más gyűrűjét hordani.
Nem jó ómen?
Akinek nincs legalább 100e Ft-ja, az nem foglalkozik azzal hogy ómen. Hanem bemegy szétnéz és ha vannak jók, akkor legközelebb viszi a párját is. Ennyi.
Köszönöm mindenkinek!
7-es ez viszonylag nem is rossz, vannak itt jobb árak. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!