Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Karikagyűrűt szeretnénk venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karikagyűrűt szeretnénk venni párommal, márciusban lesz az esküvő. Hol kapok olcsón?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon sok oldalt megnéztem, és ahogy látom, ha fehéraranyat/aranyat szeretnénk, hát...HORRIBILIS árak vannak. Nem szívesen költenénk 100 E forintot csak gyűrűre, mert a baba májusban érkezik, és költözünk is. Milyen alternatívákat tudtok javasolni? Vagy hol keressünk? Nincs aranyunk amit beadhatnánk gyűrű készítésre.

Köszönöm

2014. jan. 21. 09:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nincs mit :-) .. Sok boldogságot ;-) !!!
2014. jan. 21. 10:05
 12/32 anonim ***** válasza:
hát mi Ukrajnában vettünk. 70 ezer volt félig fehérarany félig arany. 140-ért itt gyémántost kapsz. Amúgy nem minden esetben olcsóbb az arany itt, de úgy vettem észre, hogy a karikagyűrűk mindenhol direkt drágábbak.
2014. jan. 21. 10:12
 13/32 A kérdező kommentje:

Hát sajnos azért hagytuk az utolsó pillanatra, mert még gyerek születése előtt szeretnénk összeházasodni, és úgy döntöttünk, legyen márciusban, akkor még elviselhető lesz a hasméretem. Mivel nem tervezünk nagy esküvőt/lagzit, így belefér minden szervezés:) csak találni kell egy olcsóbb helyet, és ez a link tényleg jó, 70-et/80-at már szánok két gyűrűre, mert szépek.

köszi:)

2014. jan. 21. 10:24
 14/32 anonim ***** válasza:

mi is feheraranyat akartunk de vegul ezust lett sporolasbol a kisporolt penzbol torok korutazasra mentunk megerte.

Mindenki azt hiszi a gyurunk feher arany ez nagyon vicces

2014. jan. 21. 10:37
 15/32 anonim ***** válasza:
41%
Miért nem vesztek ezüstöt? Ránézésre olyan, mint a fehérarany.
2014. jan. 21. 11:47
 16/32 anonim ***** válasza:
Nekünk juniusban lesz az esküvönk.Mult héten vettük meg a gyürüket!Igaz nem arany,de a funciója ugyanaz.Nemesacélt vettük 20000ft-ért.
2014. jan. 21. 11:58
 17/32 anonim ***** válasza:
A linkelt oldalon valóban "olcsón" vannak a gyűrűpárok, de ha megnézed az egységárát már nem is ilyen kedvező. ~12.500 Ft-ért adják az arany grammját. Mi tavaly áprilisban csináltattuk ötvössel 10.000 HUF/g áron, na az olcsó volt. De így is 90K-be került. Végignéztem a kínálatot, 3,4g egy pár gyűrűben? Kb. annyit bír ki, amíg felhúzzátok egymás ujjára. Ha már pénzt adtok érte ne spóroljatok a tömegén, mert meg fogjátok bánni. Volt ma olyan kérdés, ahol a kérdező nemesacél gyűrűkről kérdezett. Ezt, vagy egy ezüstöt kielégítő alternatívának tartom, de hogy egy aranyfóliát húzzak az ujjamra... hát..
2014. jan. 21. 12:01
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Igen, ehhez nem ártana értenem is picit, mert nekem az, hogy 3.4 gramm van benne, nem mond semmit:(
2014. jan. 21. 12:20
 19/32 A kérdező kommentje:
És a nemesacél meg ilyen típusú gyűrűk nem mennek hamar tönkre? Mintha azt olvastam volna, hogy csúnyán kopnak.
2014. jan. 21. 12:30
 20/32 anonim ***** válasza:
Maga a nemesacél nem megy tönkre az fix, maximum az aranyozás kopik le róla, de vannak olyanok is, amik egyáltalán nincsenek aranyozva.
2014. jan. 21. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!