Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karikagyűrűt szeretnénk venni párommal, márciusban lesz az esküvő. Hol kapok olcsón?
Sajnos nagyon sok oldalt megnéztem, és ahogy látom, ha fehéraranyat/aranyat szeretnénk, hát...HORRIBILIS árak vannak. Nem szívesen költenénk 100 E forintot csak gyűrűre, mert a baba májusban érkezik, és költözünk is. Milyen alternatívákat tudtok javasolni? Vagy hol keressünk? Nincs aranyunk amit beadhatnánk gyűrű készítésre.
Köszönöm
ne vegyél aranyat, ennyire egyszerű
ha csak a jelkép miatt kell, meg a gyűrűhúzás miatt, akkor azt 5000 ft-os ezüsttel is meg tudjátok tenni, aztán öt év múlva, ha már lesz rá keret, vesztek aranyat
Mi is nézegettük őket, hát tényleg eléggé drágák!
Viszont az ezüst gyűrűk is vannak olyan szépek! Szerintem nézzetek körül az ezüstösöknél is :) Én egy ezüst ékszerekkel foglalkozó üzletben dolgozom, nálunk már 20 eurótól/pár, tehát kb. 6000Ft-tól/pár vannak, és a legdrágább 45 eur, kb. 15000Ft. És nagyon szépek :) Az eljegyzési gyűrűm fehérarany, egymás mellé téve senki sem mondaná meg, hogy az egyik ezüst, másik fehérarany!
Sok boldogságot :)
23-as Te nem tudsz olvasni? Már megbocsáss...
Idézet a kérdésből:
"Nincs aranyunk amit beadhatnánk gyűrű készítésre."
Szerintem ez alapján nyilvánvaló, hogy nincs aranyuk...
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Ma nyakunkba vettük a várost, kértünk több helyről is árajánlatot. Most azt kell eldöntenünk, hogy kiadunk-e értük 90-100 Ezer forintot, vagy megelégszünk egy nemesacéllal.
Most nem azért, de miért nem adtok lejjebb az igényeitekből?A 60-70ezres gyűrűk is lehetnek olyan jók mint a nektek tetsző 100ezres. Ez van, ennyi az ára annak amelyiket szeretnétek. El kell dönteni, hogy kiadtok e érte annyit vagy nem, ha már ennyire kötöd a karóhoz az ebet.
"Csak nagyon nem tartom reálisnak, hogy emberek 100 ezreket költenek karikagyűrűkre. "
Az aki megteheti, még ennél többet kiad gyűrűre, hiszen ezt ha minden igaz egy életen át viseli a gazdája...
Nem tudom pontosan mire vártál mikor feltetted ezt a kérdést, mégis milyen alternatívokat szeretnél?
Az olcsóbb kategóriájúakat nem akarod, tört aranyatok nincsen, valószínűleg mi sem tudunk olyan helyet, ahol diszkont árakon adják. Maximum raboljatok ki egy ékszerboltot, ez jó alternatíva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!