Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján készítettetek az esküvőtökre ülésrendet?
Igen, itthon még sok helyen dívik ez a porosz lagzi. én az angolszász modellt kedvelem, ahol minden sokkal kötetlenebb (szerintem elegánsabb, és lazább egyben), persze valóban sokat számít a vendéghad jólneveltsége és udvariassága.
A miénk ilyen volt, mindenki nagyon szuperül érezte magát.
nekem nagyon ellenszenves az ülésrend.
Egyrészt, mindig vannak súrlódások, amik titokban maradnak, és belehibázhatsz, ültethetsz olyanokat egymás közelébe, akiket nem kéne...
Másrészt meg gondolom, szeretnéd, ha a vendégeid jól éreznék magukat. NEkem az xy mellett kell ülnöd kényszer. HAdd döntsem el én, kivel szeretném tölteni ezt a pár órát... arról nem is beszélve, hogy ez alkalom arra, hogy a két család ismerkedjen, ennek ellenére mindig külön vannak ültetve...
Nálunk nem volt ülésrend, mindenkinek lett helye, olyan, amilyent ő szeretett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!