Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi alapján készítettetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján készítettetek az esküvőtökre ülésrendet?

Figyelt kérdés
Egyben hagytátok a családot,vagy megkevertétek a fiú és a lány családját,mondjuk korosztály vagy kisgyerekesek egy helyre stb..Nem tudjuk mi a szokás mostanság! Köszönjük az ötleteket!
2014. febr. 7. 10:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Gyűlölöm az ülésrendet. Az utolsó esküvőn ahol voltam, már kaja előtt tök jó kis társasàgok alakultak ki, ismerkedtünk, beszélgettünk, jókat nevetgéltünk, erre szétszakítottak minket a hülye ülésrendjükkel és ehettem némán a dögunalmas, kb. sosem látott unokatesóim közt, nagy mulatság volt. :(
2014. febr. 7. 12:34
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Az egész esküvőnkben az ülésrendet volt a legnehezebb összehozni. Mindenki jött a hülye, irreális kérésével hogy őt ide ültessük, azt meg amellé. Néha elküldtem volna mindenkit a francba hogy oda üllnek, ahova mi mondjuk és pont. Mindenkinek igyekeztünk megfelelni, azt hiszem sikerült. Fő szempont volt az, hogy mindenkit a saját társaságához ültessünk. Nem kevertük a családokat.
2014. febr. 7. 12:36
 13/23 anonim ***** válasza:
71%
"Fésűs" ültetést csináltunk, a főasztalnál ültünk mi, a tanúink és pár barát. A két szélső asztalsornál ült apukám és az ő családrésze, illetve anyukám és az ő családrésze. A középső sorban ült a férjem családja, mintegy "villámhárítóként". Nagyon tudatosan alakítottuk így, ugyanis a szüleim egy csúnya váláson vannak túl, a két rokoni kör bármin képes összeveszni, ezért kellett közéjük a férjem családja, hogy minél távolabb legyenek egymástól... Bevált, az esküvőnk balhé nélkül zajlott le :D
2014. febr. 7. 13:11
 14/23 anonim ***** válasza:
9%

Mint az oviban! Miért nem féltételezik a felnőtt emberekről, hogy mindenki le tud ülni egy asztalhoz, ráadásul azok közé, akik közt jól érzi magát, távol az "ősellenségeitől"?

Ráadásul az esküvők nagy részén ott kell ülni, míg a baromi mulatságos és izgalmas események lezajlanak, csak éjjel engedtetik meg a vegyülés. Borzalom. Proliság.

2014. febr. 7. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Sehogyse jó:) Nekem meg pl az volt nagyon szar, mikor egy lagzin nem volt ülésrend, és mi a féjemmel, a szüleim és a tesómék 3 különböző helyen ültünk, beszorítva ismeretlen rokonok közé, akivel nem tudtál vagy nem akartál beszélgetni egész este.
2014. febr. 7. 13:38
 16/23 anonim ***** válasza:

azért, mert nekem 2szer kellett emiatt egyedül ülnöm..

mert nem maradt hely a családom mellett senki nem volt hajlandó átülni, nem volt lehetőség arrébb csúszni

ahova a másikak ültek volna (akikkel még jól érezték volna magukat) ott nem volt annyi hely..

volt olyan pár aki nem tudott egymás mellett ülni..(egy olyan lagzin, ahol nekem épp jutott hely.. ők haza is mentek hamar

2014. febr. 7. 13:42
 17/23 anonim ***** válasza:
20%
Ne írd le, mert jön az ültető had és jól lepontoz. :) A pontozgatósdi is árulkodó ám... Kellemes szorongást a lagzin (a vendégeknek:)!
2014. febr. 7. 13:43
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudott hová ülni???

Jó, ehhez kell némi intelligencia a vendégsereg részéről, és nem az etető megközelítése kell legyen az elsődleges cél. Nálunk ez úgy működik, hogy itallal kézben beszélgetünk, megszólal a gong és helyet foglalunk, akár kis, akár nagy asztalokhoz. Illetve volt olyan, hogy simán átültem egy másikhoz, ahol a vőlegény rokonsága ült. Nem ismertük egymást, nevettünk, kajáltunk, a végén pedig fogtam az italom és csatlakoztam a barátaimhoz. Ez azért nem egy evolúciós kihívás.

2014. febr. 7. 13:47
 19/23 anonim ***** válasza:

nem voltam olyan esküvőn, ahol előtte állófogadás volt az étterem helyszínén,

nem svédasztalos , hanem tányérszervizes volt mind...tehát az "etető" közelsége nem játszott szerepet

2014. febr. 7. 13:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát apósomék pl 4-en vannak testvérek, ugye apósomék főasztalnál, a három testvért próbáltuk egy asztalhoz ültetni. Unokatesókat, mi testvéreinket párokkal rokonokkal szintén. A szingli barátok megint külön asztalhoz mentek, többségében 20-35 közöttiek illetve a párok, akik egyébként jól kijönnének, azt is külön asztalhoz. egyébként 8-11 ember fért el egy asztalnál.
2014. febr. 7. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!