Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szűk családban van olyan rokon, akit a hátatok közepére sem kívántok, ti meghívnátok az esküvőtökre?
Én meghívtam (unokatesómat és családját, én is az asszonkát nem csípem, ő sem felesége, de 10-enéve 1 pár van 2 gyerek is)
És a helyedben is meghívnám, mert ezzel nem a sógorod/nőd párját, hanem a párod testvérét sértitek meg.
Én speciel el sem mennék a tesóm esküvőjére, ha a vőlegényemet nem hivná meg. 30 ember közt szerintem nem fog idegesíteni...
Igen, meghívnám. A párokat, akik ilyen régóta együtt vannak alapból illik együtt meghívni, attól függetlenül, hogy nem házasok. Ma már egy komoly kapcsolat nem feltétlenül házasság, ezért nem állja meg a helyét a régi illem, hogy csak jegyeseket, vagy házasokat illik együtt hívni.
Ha nem hívjátok meg, azzal a párod testvérét sértitek meg.
Igaz, ez a ti napotok, ti vagytok a főszereplők, de nem csak rólatok szól. Ha azt akarjátok, hogy csak rólatok szóljon, akkor intézzétek két tanúval.
Ha vendégeket hívtok, nem vehetitek őket semmibe.
Én meghívnám őket együtt és erre a napra félretenném a személyes sértettséget. Nem kell egész este vele bájcsevegni, úgyis el lesztek foglalva eléggé.
Akkor szólna csak rólatok ez a nap, ha egyáltalán nem hívnátok vendégeket. Így, hogy hívtok, már nem csak rólatok szól. A párod testvérével nem lehet csak úgy megtenni, hogy a párját nem hívjátok meg, ez az egész további kapcsolatotokra rányomná a bélyegét, nem éri meg egy nap miatt talán egy életre megsérteni.
Nem kell a párjával foglalkozni, lesz még 29 másik ember, akivel lehet.
A lényeg, hogy bármi történik, ne hagyd magad felhúzni. Ne félj, abban a tudatállapotban nem fog érdekelni :) (Magamból és a saját esküvőmből indulva ki.)
A párod tesóját pedig finoman meg lehet kérni, hogy segítsen fenntartani a békés hangulatot. (magyarul állítsa le, ha bunkó akarna lenni)
Képzeld magad fordított helyzetben. A párod bátyja nősül. így elmegy a párodhoz, és meghívja az esküvőre. De megkéri a párodat. hogy téged ne vigyen, mert te nem kívánatos vendég vagy.. Hogy éreznéd magad??? Hogy érezné a párod magát??
Igaz a ti esküvőtök is, de ne kezdjétek a közös életet úgy hogy örök haragot csináltok egy közeli rokonnal.
Hívd meg a nőt, és ha van valami csípős megjegyzése, akkor nem megsértődni kell, hanem hangosan odaszólni neki
"-Drágám! Ha valami nem tetszik akkor emeld fel a fenekedet és menj haza.. Senki nem kíváncsi az idétlen megjegyzéseidre. Ha nem vagy képes magadban tartani akkor kívül tágasabb.."
Hidd el a szégyen nem téged fog megérinteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!