Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szűk családban van olyan rokon, akit a hátatok közepére sem kívántok, ti meghívnátok az esküvőtökre?
Nem.
Sőt, mi már anyával is megbeszéltük, hogy majd ha ott tartunk, hogyan kéne ezt. Mert párom részéről senki nincs, max olyan rokon, aki páromat már picike kora óta lesz@rja.
No de nekem van azért rokonságom... de az milyen már, ha egyik oldal tele van, másik meg üres? Plusz nem akarok mindenkit meghívni mert ők is lesz@rnak engem.
Mi anyát kérdeztük és ő azt mondta, hogy totál a mi dolgunk de azért reméli, hogy őt meghívjuk. :D :D
Szóval szíved joga teljesen, még ha ez másoknak nem is tetszik. Az a ti napotok, legyen olyan, amilyet ti akartok. :)
Mi extrém módon oldottuk ezt meg: kéttanús esküvő, jó érvekkel, mindenki elfogadta, és kész :)
De a ti esetetekben szerintem a párod testvérére gondolj, ha a párodnak jó vele a kapcsolata, mindenképp hívjátok meg, mert na...Nem muszáj rá se nézned, ha nem akarsz, és jobb esetben nem is érzi majd jól magát (ha annyira rossz a kapcsolatotok), és hamar lelép majd.
Ja, azt kihagytam, hogy én sem fogom meghívni tesóm nőjét mert utálja az egész család! Anyám pasija sem lesz meghívva, mert őt is utálja mindenki!
Nálunk lesz vagy 20 ember:
anya, apa, tesóm -esetleg kereszt szüleim
barátaim, úgy 7-en
párom barátai szintén kb 7-en
meg még talán 3 távolabbi rokona páromnak
Ennyi, kifújt. Akkor is ti dolgotok. :)
Nem. Miért érzeném magam rosszul azon a napom, ami elvileg nekem és a páromnak az egyik legfontosabb? Vagy talán azért hívjam meg, hogy elrontsa?
Nekem éppen ezért is volt 5 fős esküvőm. Senkinek nem adtam esélyt arra, hogy cirkuszoljon (mint ahogyan tette a diplomosztóimon és még előbb), vagy megalázzon vagy tönkretegye az örömömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!