Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha a szűk családban van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szűk családban van olyan rokon, akit a hátatok közepére sem kívántok, ti meghívnátok az esküvőtökre?

Figyelt kérdés
Nem nagy a család egyikünk oldaláról sem. Szülők, testvérek, nagyszülők, pár barát, 1-2 távoli rokon, összesen max 30 ember lenne. A párom testvérének a párjáról van szó. 12 éve vannak együtt, együtt is élnek, de nem házasok. A családhoz tartozik, de nagyon rossz a kapcsolatunk vele. Elviseljük egymást, van 1-2 "pofavizit" pár havonta, de nem akarunk jópofizást az esküvőnkön, nem véletlenül hívunk csak hozzánk közel álló embereket. Nem kivitelezhető, hogy sértődés nélkül eljöjjön csak a párom testvére, viszont ez a mi napunk, csak rólunk kéne szólnia! Ti mit tennétek? Mi lehetne a megoldás? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2013. aug. 22. 18:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog senki kötekedni a menyasszonnyal. De ha tényleg ennyire komoly a konfliktus, esetleg a párod négyszemközt megkérheti a testvérét, hogy ne hagyja, hogy elharapózzon a helyzet. Te meg ne hagyd megad felhúzni, ne állj le vele vitatkozni, annyit beszélgess vele, amennyit illik (köszönsz, fogadod a gratulációt).
2013. aug. 22. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Sőt, mi már anyával is megbeszéltük, hogy majd ha ott tartunk, hogyan kéne ezt. Mert párom részéről senki nincs, max olyan rokon, aki páromat már picike kora óta lesz@rja.

No de nekem van azért rokonságom... de az milyen már, ha egyik oldal tele van, másik meg üres? Plusz nem akarok mindenkit meghívni mert ők is lesz@rnak engem.

Mi anyát kérdeztük és ő azt mondta, hogy totál a mi dolgunk de azért reméli, hogy őt meghívjuk. :D :D

Szóval szíved joga teljesen, még ha ez másoknak nem is tetszik. Az a ti napotok, legyen olyan, amilyet ti akartok. :)

2013. aug. 22. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi extrém módon oldottuk ezt meg: kéttanús esküvő, jó érvekkel, mindenki elfogadta, és kész :)

De a ti esetetekben szerintem a párod testvérére gondolj, ha a párodnak jó vele a kapcsolata, mindenképp hívjátok meg, mert na...Nem muszáj rá se nézned, ha nem akarsz, és jobb esetben nem is érzi majd jól magát (ha annyira rossz a kapcsolatotok), és hamar lelép majd.

2013. aug. 22. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem meg ha tényleg ilyen akkor ne hívd meg!Nincs semmi szükség rá,hogy folyton azon izgulj,hogy mikor fog beszólni,vagy amikor meglátod valakivel beszélgetni,hogy jaj csak neki ne mondjon valamit....ilyesmik! Ha megsértődik emiatt akkor legalább többet nem kell vele találkoznotok!:)
2013. aug. 22. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Ja, azt kihagytam, hogy én sem fogom meghívni tesóm nőjét mert utálja az egész család! Anyám pasija sem lesz meghívva, mert őt is utálja mindenki!

Nálunk lesz vagy 20 ember:

anya, apa, tesóm -esetleg kereszt szüleim

barátaim, úgy 7-en

párom barátai szintén kb 7-en

meg még talán 3 távolabbi rokona páromnak

Ennyi, kifújt. Akkor is ti dolgotok. :)

2013. aug. 22. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem hívjátok meg, nagy a valószínűsége, hogy a párod testvére sem fog elmenni. Erre a lehetőségre azért mindenképp számítsatok, hogy ha így döntötök, akkor ne essen rosszul.
2013. aug. 22. 21:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Miért érzeném magam rosszul azon a napom, ami elvileg nekem és a páromnak az egyik legfontosabb? Vagy talán azért hívjam meg, hogy elrontsa?

Nekem éppen ezért is volt 5 fős esküvőm. Senkinek nem adtam esélyt arra, hogy cirkuszoljon (mint ahogyan tette a diplomosztóimon és még előbb), vagy megalázzon vagy tönkretegye az örömömet.

2013. aug. 22. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!