Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok, ha valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha valaki nem vinne ajándékot az esküvőtökre?

Figyelt kérdés
Egy képeslapot adna, amin gratulál.
2013. máj. 10. 21:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
88%
Megköszönném.
2013. máj. 10. 21:50
 2/38 anonim ***** válasza:
84%
Hát tudod, és magasról tennék rá. Igazság szerint én egyáltalán nem tartottam számon, hogy kitől mit kaptunk az esküvőre. Még az is lehet, hogy valakitől nem kaptunk semmit. És akkor mi van? Felesleges ilyeneket centizgetni, csak saját magadnak teszel rosszat.
2013. máj. 10. 21:50
 3/38 anonim ***** válasza:
59%

Szanaszét fognak lövöldözni piros kezekkel, de nálunk az ilyesmi udvariatlanságnak számít. Mindegy milyen kis értékű ajándékot, de valamit illik vinni ha valahova meg vagyunk hívva (nemcsak esküvő, de akár csak egy szülinapi, névnapi buli).

Ennek ellenére nem haragudnék, főleg ha olyan valakiről lenne szó, akiről tudnám, hogy nehéz anyagi helyzetben van. Megérteném, hogy lehet olyan helyzet, amikor minden fillért be kell osztani.

2013. máj. 10. 21:51
 4/38 anonim ***** válasza:
87%
Örülnék a képeslapnak, és megköszönném.
2013. máj. 10. 21:52
 5/38 anonim ***** válasza:
53%

Én nem vagyok haszonleső,de kicsit zavarna,hogy el jön enni,inni,jól érezni magát,és odavág elém egy képeslapot...

Persze ha tegyük fel tortát hozott,vagy valami süteménnyel

besegített,akkor oké,nálunk így volt.

Akinek nem volt annyi pénze,hozott tortát,vagy otthon sütött süteményt.Batátnőmék rosszul álltak anyagilag,de segített az előkészületekben,hozott süteményt,ráadásul olyat,amiről tudta hogy nagyon szeretem,így nem lehetett egy rossz szavam sem. Ez esetben természetesen nem zavarna....de odaállítani egy 200 forintos képeslappal,szerintem írtó ciki!

2013. máj. 10. 21:55
 6/38 anonim ***** válasza:
70%

Megköszönném.

Szerintem nem udvariatlanság, ugyanis nem azért hívom, hogy ajándékot adjon! Megvan mindenünk, az esküvőt is tudjuk állni, nem a nászajándékból befolyó pénzre fáj a fogunk. Együtt szeretnénk örülni, ünnepelni a szeretteinkkel, ennyi. Nem várunk pénzt sem semmit senkitől.

2013. máj. 10. 21:56
 7/38 anonim ***** válasza:
87%
Nos, en kifejezetten örülnek neki. Mi kis esküvőt tervezünk, semmi lakodalom, csak a család itthon, a kertben. Ajándékként a társaságokat kértük, semmi mást. Igy is, lesz, mert tiszteletben tartják a keresunket.
2013. máj. 10. 21:57
 8/38 anonim ***** válasza:
28%
Attól függ. Ha csak magára szertartásra jött el, belefér. Ha az eszem-iszom részére is, akkor leírnám. Ha engem meghívnak, minimum olyan értékű ajándék/táncpénz dukál, amennyibe kerül a vendéglátásom, hogy ne deficittel kezdjenek.
2013. máj. 10. 21:58
 9/38 anonim ***** válasza:
56%
Bele van irva a meghivoba, hogy ajandekot kell hozni? Ha nincs, akkor nincs gond. Megkoszonnem a helyetekben,
2013. máj. 10. 21:59
 10/38 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk sogornőm adott egy kartonlapot, amire cuki figurákat ragasztgatott, és idézeteket írt alàjuk, én örültem neki, nagyon ötletes volt:) a szándék a lényeg:)))
2013. máj. 10. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!