Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján készítettetek az esküvőtökre ülésrendet?
Nm igazán kevertük, ez kérés volt. Figyelembe vettük ki kivel van jóban, és ki kit nem kedvel, vagy egyenesen utál. Megkérdeztük a meghívók átadásakor, hogy van-e óhaj sopóhaj..
Nálunk egy újítás volt, hogy a fiatalokat egy kupacra ültettük.
Tehát a 17-18 éves vendégeket sem a családjuk mellé ültettük, hanem egy csapatba a barátokkal, akik max30 évesek voltak...ott volt átmenet köztük, ez kb 25 ember volt... Tehát volt több 20 alatti, sok 22 év körüli, és kb 2 30-as pár, a haverok pedig 26-27 évesek
Mindenki nagyon örült neki (persze a 18 éveseket megkérdeztük,mhogy inkább anyu-apu mellé, vagy a haverok közé:) senkit sem akartunk kellemetlen helyzetbe hozni)
Az a csapat azóta is emlegeti, mert ugratták idősebbek a iatalabbakat, egymást itatták táncoltattaták
Aműgy kb mindenki vegyült a vacsi tán, úgyhogy nem volt ezzel gond..
Az én családom elég laza, és ennek meg is volt az eredmenye, húzták magukkal a férjem családtagjait, akik kicsit merevebbek..
Több körasztal volt.
Örömszülők egybe,három kisgyerekes pár egybe, volt 5 tini,őket is egybe,voltak huszonévesek párral,őket két egymás melletti asztalhoz.
Tehát megkevertük a két rokonságot alaposan.
Férj-feleség
Menyasszony rokonai
Vőlegény rokonai
Menyasszony barátai
Vőlegény barátai
Egyéb (szomszéd, zenész, videós, vőfély,volt tanár...stb)
Hosszú asztalok voltak az étterembe. Szerintem attól is függ, hogy kör, szögletes vagy egybetolt hosszú asztalok lesznek.
Ha a kicsiket külön, akkor arról viszont a szülőknek tudnia kell, nagyon sokan nem örülnek neki, és kell valaki aki felügyeli őket..
Nekem volt meg egy szempontom a gyerekek tekintetében(nálunk a szülők mellett ültek) ,hogy tudtam melyik oldalt vognak a pincérek mozogni, és arra az oldalra nem ültettem..
Nálunk nem volt ülésrend. Voltak asztalok, székek, kültéren és beltéren. Voltak pincérek, svédasztal. Mindenki oda ült és akkor, amikor akart.Mindenki úgy kilikkesedett, ahogy alakult.
Mivel számos üésrendes esküvőn voltam, ahol szörnyen éreztem magam, megfogadtam, hogy inkább nem megyek el többé ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!