Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt adjak a barátnőmnek ajándékba az esküvőjére? 20ezer a tervem. Ez reális összeg? Nem tudom mennyit kell, illik. Még sosem voltam esküvőn.
23.28
értem. a párnak legyen empátiája, hogy beleérezzen, neked milyen súlyos kiadás 10e Ft...
neked viszont nincs arra, hogy mekkora kiadás egy esküvő, és azt milyen megterhelés kifizetni. jó lehet a barátodnak lenni.
De nem érted, hogy az esküvő az ő választása? Nem is kell, hogy megszervezze, csinálhat kéttanúsat is, és még több pénze marad. Miért velem fizetteti meg a saját dolgait?
Ne költsön olyan pénzt, amit vissza akar szerezni. Ha alapból nem költi el, nincs sírás.
00.01
itt nem a párról van szó. értem, ha te házasodsz te sem várnád el, hogy adjanak.
itt arról van szó, hogy te úgy ünnepelnéd a barátaidat, hogy nem akarsz nekik annyit sem adni ajándékba, mint egy vacsora ára... nem azért mert ezt várnák, csak úgy.
00.03
senki sem fizetteti meg veled. te adsz magadtól, mert nem szeretnéd, hogy egy pár úgy ünnepeljen, hogy száz embernek mindent ők állnak. azért mert szerinted 10ezer forint nagyon nagy összeg. és így átérzed, hogy egymillió még nagyobb. ezért te is beszállsz. vagyis te épp nem.
00.07
és hol mondtam én olyat, hogy adjon többet 20ezernél? azt mondtam, illik adni annyit, mint a rád eső költségek. az kb 10ezer forint. te meg ez ellen ágálsz.
00.09
meg arra a napra a telefonszámlájuk, a smink készlet az asszonynak amivel kifesti magát, a havi autópálya matrica, meg a cipő is kopik ha táncolnak benne. igazából kezdem azt gondolni, hogy egy-egy borítékkal kéne várni a vendégeket, megköszönve nekik a rengeteg áldozatot, hogy eljöttek jól berúgni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!