Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt adjak a barátnőmnek ajándékba az esküvőjére? 20ezer a tervem. Ez reális összeg? Nem tudom mennyit kell, illik. Még sosem voltam esküvőn.
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 21:40
11/74 anonim válasza:
Akkor vegyen egy étkészletet mert az a hagyomány, hogy a pár közös életét megalapozták a nászajándékkal.
12/74 tetro válasza:
Egy étkészlet az bizonyára sokkal olcsóbb :D
13/74 anonim válasza:
Karácsonykor már 3000Ft-ért láttam étkészletet.
14/74 A kérdező kommentje:
A szüleik fizetik az esküvő szinte minden költségét, úgyhogy nekik minimálisan kell beszálni. Viszont nemsoká babát szeretnének, úgyhogy arra is kell gondolni. Ezért nem tudom. És idén megyek 2 másik esküvőre is. Unokatestvéremnek és egy másik nagyon jó barátnőmnek. Aztán ott vannak a tandíjak amit fizetnem kell úgyhogy korlátozva vagyok nagyon. De nem szeretném ha azt hinné, hogy nekem egy huszast ér a 23 éves barátságunk. Bár nem hiszem, hogy ez fontos lenne, de még is kicsit kellemetlen is, hogy csak ennyit tudnék neki adni.
2014. febr. 2. 22:00
15/74 tetro válasza:
21.58
ha valaha eljönnél az esküvőmre, kérlek inkább ne hozz semmit, nem fogok megsértődni... :D
16/74 anonim válasza:
Inkább nem mennék, olyan esküvőre ahol elvárások vannak a vendégek felé.
17/74 A kérdező kommentje:
Köszi az étkészletes ötletet, de mindenféleképp pénzt szeretnének.
2014. febr. 2. 22:01
18/74 anonim válasza:
Egy Tizes elég + valami ajándék (személyre szabottan,aminek örülni is tudna)
19/74 tetro válasza:
22.01
ez nem elvárás, ez szokás. biztosan nem mennék úgy esküvőre, hogy a pár mínuszba jöjjön ki velem. az azért nem olyan ünnepélyes.
20/74 anonim válasza:
Nem szokás a párnak nászajándékot adni, amivel a közös életüket elkezdhetik. Mert szokás szerint a pár nem él együtt, így nincs étkészletük, edényük stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!