Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemnek nem jelent semmit az esküvő, neki csak egy papír, amitől semmi nem lesz más. Viszont nekem nagyon sokat jelent, ezért nekem rosszul esik, ahogyan ő érez. Jogosan érzek így vagy el kellene fogadnom ezt a helyzetet?
Ezt most kérdezhetnénk úgy is, hogy ha eddig nem akkor már mi a francnak az a cécó? Csak hogy tudják mondani hogy ez is megvolt?
Fanatikus vagy, nem ép.
A nőknek szerintem az esküvő azért fontos, mert a férfi, mintegy szándéknyilatkozatot tesz a világ felé, hogy készen áll a családalapításra, hogy ezzel a nővel és csak ezzel akar már lenni egész életében. Ez fontos. Van akinek elég ha négyszemközt elmondják, van akinek az kell hogy világgá kürtöljék. MAga az esküvői felhajtás leginkább a menyasszonyról szól, ruha, kaja, virág, torta stb stb De a pasik keresztülmennek rajta mert ez az elfogadott, mert anyuka örül, mert mindenki örül, mert így kell. Már Isten előtt kimondani hogy jóban-rosszban örökkön örökkétig, az nem sokat jelent a legtöbbeknek. Pedig ez a lényeg, nem házasodunk akárkivel.
Én elég liberális meg modern gondolkodású vagyok, de biztos nem szülök gyereket olyan férfinek aki nem venne el. Szerintem a családban a szülők házasok kell legyenek. Nem a papír a fontos, bár jogilag szükséges.
Kérdező örüljön hogy szereti a jövendőbelije. Sok boldogságot!
nem értem miért kell erőltetni ezt az egész esküvő-mizériát...?
valaki egyszerűen nem vágyik rá, még nő létére sem.
szerencsére nem kötelező, jól is néznénk ki ha már ezt is törvénybe foglalnák.
egy család egészséges működése szempontjából szerintem olyan mindegy hogy anyának-apának van-e bármilyen papírja arról hogy szeretik egymást, együtt akarnak élni, gyereket nevelni, közös célokért küzdeni.
Ha végül is elvesz, akkor ne foglalkozz ezzel.
Az a problémás, ha emögé bújva nem vesz el. Általában azok takaróznak ezzel a szöveggel, hogy ez csak egy papír, anélkül is szeretlek, nekem nem számít, akiknek nagyon is sokat jelent az a papír, tisztában vannak vele, hogy mi az és azt NEM akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!