Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemnek nem jelent semmit az esküvő, neki csak egy papír, amitől semmi nem lesz más. Viszont nekem nagyon sokat jelent, ezért nekem rosszul esik, ahogyan ő érez. Jogosan érzek így vagy el kellene fogadnom ezt a helyzetet?
Az én szüleim 31 éve vannak együtt, és nincsenek összeházasodva. :D Szerintem igaza van a vőlegényednek, hogy a papír nem oszt, nem szoroz, amúgy ha jól megvagytok, ne görcsölj ezen.
28N
Szerintem itt nem kéne hasonlítgatni, hogy XY-ék sincsenek összeházasodva és decsudimudi boldogok ezer éve, ti is csináljátok így és frenetikus lesz minden.
Ezt nektek kell átbeszélni és megoldani. Ha neked fontos a házasság, valószínűleg nem úgy látod a helyzetet, mint akinek nem.
Ha csak arról van szó, hogy egyetértetek abban, hogy összeházasodtok, csak a számára a házasság intézményének nincs akkora jelentősége, mint neked, akkor semmi okod az aggodalomra, de ha az alapvető jövőképetek nem egyezik, akkor azt már át kell gondolni.
"Nekem is vannak ismerőseim, akik közel járnak a 60-hoz, és a nő 15 éves volt, a férfi pedig 19, mikor összejöttek. 3 gyerekük van, és nem házasok. Tökéletesen megvannak, boldogok, nem is hiányzik az, hogy egy anyakönyvvezető adjon nekik egy papírt arról, hogy házasok. Nem tartom őket szánalmasnak, jó rájuk nézni, boldog család."
Akkor mi a Jó Istenre várnak még? Miért nem képesek összeházasodni? Ha annyira nagyon boldogok? Furcsa. A k..va nagy függetlenség. Arra várnak, hogy a gyerekük legyen a tanú vagy mi?
Nem az, hogy nem képesek. Nem is akarnak, mert feleslegesnek tartják. Nagy lakodalmat sosem akartak, mert nem akartak rá pénzt kidobni, a kis esküvő meg mindig elhalasztódott. Régebben gondoltak rá, de aztán jöttek a gyerekek, bővítették a vállalkozást, abba kellett sok pénzt, időt és energiát fektetni. Mostmár jól élnek, hatalmas esküvőt is megengedhetnének maguknak, de nem vágynak rá, mert enélkül is boldogok.
Én inkább azt nem értem, hogy egyes emberek hogy képesek ilyen módon felidegesíteni magukat, és kiakadni azon, ha más ember másképp cselekszik, mint ahogy azt ők jónak látják. Miért nem tudjátok elfogadni, hogy másnak máshogy jó?
"Arra várnak, hogy a gyerekük legyen a tanú vagy mi?"
Már felnőtt gyerekeik vannak, bármelyik lehetne tanú, de nem lesz, mert nem lesz esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!