Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényemnek nem jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényemnek nem jelent semmit az esküvő, neki csak egy papír, amitől semmi nem lesz más. Viszont nekem nagyon sokat jelent, ezért nekem rosszul esik, ahogyan ő érez. Jogosan érzek így vagy el kellene fogadnom ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 14:06
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a hazassag nem egy papir, inkabb ket gyuru, egy fogadalom, sok sok szeretet es kitartas egymas mellett :)

Oszinten sajnalom, ha valaki csak papirt lat benne.

2014. jan. 25. 16:10
 22/45 anonim ***** válasza:
47%

"inkabb ket gyuru, egy fogadalom, sok sok szeretet es kitartas egymas mellett"

Tehát két gyűrű és az anyakönyvvezető valamint Isten előtt tett fogadalom nélkül már nem is lehet szeretni és kitartani egymás mellett? Régen rossz, ha ehhez szerinted papír kell és csak azzal lehetséges.

2014. jan. 25. 16:21
 23/45 anonim ***** válasza:

15-nek aki a becsúszott gyerekekre hivatkozik. Én a szerelemből született gyerekekről beszélek. Egy szerelemgyerek általában közös megegyezéssel tervezetten születik.

Persze a becsúszott gyermek is lehet szerelemgyerek, abban az esetben, ha egyik fél sem a tragédiát látja benne, hanem azt, hogy hogy megfogant, csak nem a megfelelő időpontban. De ha mindketten akarják, hogy megszülessen akkor az már egy felelősségteljes közös döntés.

De ne vegyük számba itt az olyan kérdezőket, akik azt kérdezik hogyan győzze meg a párját arról hogy megtartsák a babát, helyes döntés e hogy megtartja a babát stb.

2014. jan. 25. 16:27
 24/45 anonim ***** válasza:
Akármennyire is szerelemgyerek a gyerek, a szerelem elmúlhat, a kapcsolat tönkremehet. Kár arra alapozni, hogy akármilyen gyerek majd összetart két embert. Van olyan persze, hogy a gyerek miatt nem mernek válni, csak vegetáltan egymás mellett, de ezt már nem nevezném párkapcsolatnak.
2014. jan. 25. 16:47
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Vegyük csak a közvetlen környezetemet, hányan vállaltak szerelemből gyereket és hányan mentek szét az első komolyabb problémánál! Sokan. Nekünk nincs gyerekünk, nem is akarunk, mi mégis kitartottunk és kitartunk egymás mellett a legnagyobb problémák ellenére is.

Sem a házasság, sem a gyerekvállalás nem fog megmenteni egy kapcsolatot és önmagában nem fogja az érzelmeket sem megerősíteni egymás iránt, egyik sem arról szól, mindkettő egészen másról.

2014. jan. 25. 16:51
 26/45 anonim ***** válasza:
Ne forgassuk ki amit mondtam a gyerekről. Nem azt mondtam, hogy a gyerektől minden tökéletes lesz. Én csak arra céloztam, hogy egy gyermek vállalása sokkal nagyobb felelősség, mint egy papír aláírása. Vegyük azt, hogy egy férfi nem akar esküvőt, nagyobb valószínűséggel ír alá egy papírt külső ráhatásra (feleség,család,külvilág), mint gyermeket vállaljon, ha nem akar.
2014. jan. 25. 17:04
 27/45 anonim ***** válasza:
De záruk is ezt a gyermek vonalat, mert már nagyon eltávolodtunk a kérdés lényegétől.
2014. jan. 25. 17:05
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy a házasság csak egy papír, viszont nektek lesz ciki, ha majd úgy mutatjátok be egymást még 50 évesen is, hogy ő itt a barátom meg ő itt a barátnőm.
2014. jan. 25. 17:17
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Azért az emberek X+50 évesen nem tini módra gondolkoznak, hogy ez ciki, az ciki. Akkor már egy élet van mögöttük, amit együtt leéltek, szerintem nem izgatja őket, hogy milyen pletykás vénasszony mit gondol.
2014. jan. 25. 18:17
 30/45 anonim ***** válasza:
28: nekem nem lenne ciki. Főleg, hogy nem is használom ezt a formát, ez a tinik verziója. Ő a párom, a kedvesem, az élettársam, attól függ, milyen viszonyban vagyok azzal, akinek be kell őt mutatnom. És 50-60 évesen is büszkén mutatnám be a páromként. Férjemként sem tartanám őt többre, mert tudnám, hogy egy papír választja el a pártól a férjet. Számomra is jelentéktelen az egész. Velem van és kész. Ha meg menni akar, legalább könnyebb lesz neki, és fordítva is.
2014. jan. 25. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!