Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valjak el papirok nelkul?
Figyelt kérdés
A ferjem lelepett. magaval vitte az osszes vagyonomat (az osszeset!!) de mivel hazasok vagyunk, igy nem tett torvenybe utkozot.A hazassagi konyvet is magaval vitte. Kulfoldon eskudtunk, itthon meg nem volt alkalmunk a bejelentesre, igy el sem tudok valni, hisz nincs nyoma neki. Ugyvednel mar jartam azt mondta innentol kezdve nincs "kozunk" egymashoz. attol meg hazasok maradunk. Mit tegyek, ha mondjuk ujra ferjhez szeretnek menni?bar ez meg nincs kilatasban. Es ha ujra felbukkan? Van koze meg az en vagyonomhoz? Hogy van ez torvenyileg? Koszonom.2012. ápr. 24. 07:52
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezt ott kéne elkezdeni intézni, ahol összeházasodtatok.
3/8 anonim válasza:
Ügyvédnél már jártál, csak a szádat felejtetted el kinyitni? Komolyan ilyen dolgot itt kell megkérdezni?
Nem csoda, ha meglépett a férjed, ha ilyen ostoba vagy...
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Nem vagyok kivancsi meg ennyi keseruseg utan a kellemetlen hozzaszolasodra, ami egyaltalan nem segit. Koszonom!
2012. ápr. 24. 15:11
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves elso kommentelo! a hazassagi anyakonyvi kivonatra gondoltam.
2012. ápr. 24. 15:12
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves masodik!
hajon dolgoztunk es egy karib szigeten hazasodtunk, tehat sajnos ez most nem lehetseges.
2012. ápr. 24. 15:14
7/8 anonim válasza:
De, ha itthon nem számítotok házasoknak és ő elvitte a pénzedet, akkor az nem lopás? Vagy csak akkor nem érvényes a házasság, amikor válni kéne? (Ne vedd sértésnek, csak a jog visszásságaira vagyok méreges, ha ez így van.)
8/8 A kérdező kommentje:
Mar feljelentettem, de visszautasitottak :(
2012. ápr. 24. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!