Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet parkapcsolat nelkul elni?
én akit ismerek és párkapcsolat nélkül él az egy kövér 50 éves tag aki csak dvd-ket néz meg dolgozik ja és bevág egy xxl-es pizzát egyedül
nyugi majd találsz valakit
... Szóval nem azt mondom, hogy ez az életcél, hanem megtanulod, hogyan lehetsz kiegyensúlyozott barátnő nélkül. Én sokat voltam így, nehéz volt, de rájöttem. Most van párkapcsolatom, nem ez az első, de most érzem tényleg boldognak magam.
Próbálj meg úgy élni, olyan dolgokat csinálni, amit akkor is csinálnál, ha ez lenne az utolsó napod. Mert ha nem érzed jól magad így, akkor valamit nem jól csinálsz.
Egyszer aztán majd tényleg összejön a dolog, és tényleg boldog lehetsz, de az sok munka, és nehézség még... De megéri !!!
(2. voltam) 24f
Hát figyelj, én is pont így vagyok, de talán te nem vagy annyira szerelmes típus. Szerintem akiknek kell a testi kapcsolat, az ilyenkor bonyolodik egyéjszakás kalandokba... :\ és ezt megvetik a normális, szerethető lányok. Szóval erre mindenkép vigyázz.
Szóval keresgélj tovább, és fel a fejjel.
most kell kiélni magad.bulizz,igyál,fefélj orrba-szájba,narkozz.csinálj olyan dolgokat meg,amit már más mellett nem szabad.
24/ff
találd meg mi érdekel, szerezz hobbit ha eddig nem találtál rá. keresd meg amit eddig rég meg akartál csinálni olyan kis apróságok amiket elfelejtettél, mondtad magadnak, hogy majd ha lesz időd..
Örülj, csupán ok nélkül. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!